« Život
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
DRASTIČNA PROMJENA

Izgubila 25 kg za samo jedan dan

Ove nevjerojatne fotografije ovjekovječile su dan kada je jedna žena izgubila 25 kg u samo 24 sata

Marie prije i nakon operacije
Marie prije i nakon operacije (Daily Mail)
Više o

težina

,

cista na jajnicima

Naime, Marie Vickers iz Engleske imala je veliku nedijagnosticiranu cistu, zbog koje je nalikovala trudnici. Trbuh joj je imao fantastičnih 152 centimetra u opsegu, a kada ju je liječnik konačno pregledao, zaključio je da je velika poput majke koja očekuje blizance.

Posjetila je i doktora koji je mislio da je pretila, međutim kada je ogromna cista uklonjena, liječnici su iz njenog trbuha ispumpali i 26 litara tekućine. "Bila sam umorna od konstantnih pitanja jesam li trudna. Kada je cista konačno dijagnosticirana, nisam mogla vjerovati koliko je velika. Nakon što sam kasnije stala na vagu, izgubila sam 25 kg u jednom danu", prisjeća se Marie. 

Sve je počelo prije dvije godine kada joj je trbuh naglo narastao. "Nisam to mogla razumjeti. U samo par mjeseci dobila sam mnogo na težini. Krenula sam na dijetu i dok se to primijetilo na mojem licu i nogama, trbuh je i dalje ostajao isti. Zapravo se počeo i širiti", objašnjava.

"Nakon operacije težim 88 kg i srećom nitko više ne misli da sam trudna. Samo bih željela upozoriti ostale mlade žene na opasnost ciste na jajnicima, te ako imaju slične simptome neka obavezno posijete liječnika", zaključila je Marie.

20.02.2010. 10:19:49
Novi komentar
nužno
nužno