« Hi-tech
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
nova verzija

Izgradite kuću iz snova uz Google SketchUp

POGLEDAJTE VIDEO - Amateri i profesionalci doći će na svoje korištenjem najnovijeg servisa kojeg besplatno ustupa Google

(Google)
Više o

Google

,

dizajn

,

arhitektura

,

besplatni software

,

Google SketchUp

Google SketchUp je 3D softver koji omogućuje konstrukciju raznih objekata poput namještaja, građevina i uređenja krajolika, a zbog jednostavnog sučelja mogu ga bez problema koristiti profesionalci i amateri.

Skiciranje u tri dimenzije olakšava tzv. mentor koji za svaki odabrani alat pokazuje upute o korištenju i mogućnosti koje pruža. Program je vrlo fleksibilan i odlično opremljen pa se uz malo strpljenja može svladati crtanje, mjerenje, skaliranje i još puno toga.

SketchUp sadrži i bogat repozitorij s gotovim namještajem, ljudima, prijevoznim sredstvima i biljkama, a omogućuje izbor vlastitih boja predmeta, pločica, parketa, zidova i materijala.

Programom se tako može unaprijed provjeriti izgled preuređenja dnevnog boravka,  osmišljavati vlastiti namještaj i riješiti mnogi problemi stanovanja. Pored toga, moguće je unaprijediti i vlastito naselje za Google Earth a sve se konstrukcije mogu dijeliti s prijateljima uz samo nekoliko klikova.

28.11.2009. 19:20:09
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    tanja
    21.11.2013. 15:02
    Super kuce
Novi komentar
nužno
nužno