« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
UZROK NEPOZNAT

Izgorio Olimpijski centar na Bjelolasici, ozlijeđenih srećom nema

Požar je dojavljen u 2,22 sata, a uzrok još nije poznat. Policija je na terenu i izvijestila je da je požar izbio u kotlovnici koja se nalazi u sastavu te zgrade te da slijedi očevid

HOC Bjelolasica
HOC Bjelolasica (HOC Bjelolasica)
Više o

požar

,

Olimpijski centar Bjelolasica

Glavna zgrada s restoranom i sportskom dvoranom Hrvatskog olimpijskog centra na Bjelolasici izgorjela je u požaru i krovište se urušilo, no ozlijeđenih nema, kazao je Hini zapovjednik Vatrogasne zajednice Karlovačke županije Dragutin Foschio.

Požar je dojavljen u 2,22 sata, a uzrok još nije poznat. Policija je na terenu i izvijestila je da je požar izbio u kotlovnici koja se nalazi u sastavu te zgrade te da slijedi očevid.

Foschio kaže da su svi turisti i osoblje hotela na vrijeme napustili zgradu i da su smješteni u pansionima u odvojenim zgradama koji su zahvaljujući intervenciji 70 vatrogasaca spašeni te da više ne postoji mogućnost širenja požara na okolne zgrade. Šest sati nakon dojave o požaru još uvijek ima i otvorenog plamena i puno dima. Prema prvim procjenama šteta na objektu je potpuna. Požar gase vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe i dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Ogulina i okolice.

25.01.2011. 10:01:00
Novi komentar
nužno
nužno