« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Izabrana Miss Adriatic Europe

Miss Adriatic Europe Đemina Dumpor
Miss Adriatic Europe Đemina Dumpor (Nikša Stipaničev/CROPIX )
Više o

Iva Jerković

,

Mirko Fodor

,

Miss Adriatic Europe

,

Đenita Dumpor

Na međunarodnom izboru ljepote Miss Adriatic Europe, održanom u rogozničkoj Marini Frapa, titulu najljepše odnijela je predstavnica Bosne i Hercegovine Đenita Dumpor. 

U konkurenciji 16 djevojaka iz Hrvatske, Italije, BIH-a, Srbije, Slovenije, Slovačke, Njemačke i Crne Gore, 19-godišnja Đenita, studentica novinarstva iz Sarajeva, stekla je pravo sudjelovanja na izboru Miss Mediterana koji će se sredinom rujna održati u talijanskoj Pescari, prenosi Slobodna Dalmacija.

Voditeljsku ulogu imali su Iva Jerković i Mirko Fodor, a između četiri izlaska ljepotica publiku su zabavljali filipinska plesna skupina Go 2 Go, Frančeska Peroš, Milan Terze, vokalna skupina Thalias iz Splita, Mucalo, Igor Cukrov i Petar Dragojević.

Osim najljepšoj, stručni žiri, na čelu s predsjednikom Ivicom Jurišićem, vlasnikom licence izbora, dodijelio je i titule prvoj pratilji 17-godišnjoj gimnazijalki iz Beograda Ivani Lazatovski, drugoj pratilji Zadranki, 19-godišnjoj studentici Avi Karabatić te za Miss elegancije proglasio 24-godišnju Slovakinju Mihaelu Matejkovu, a za Miss fotogeničnosti 15-godišnju Njemicu, učenicu iz Frankfurta Lauru Kloenko, najmlađu natjecateljicu na izboru.   (SD/METRO)

22.07.2008. 01:00:23
Novi komentar
nužno
nužno