« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
TRAVEL CHANNEL

Henry Cole: Iz Hrvatske kreće snimanje mog novog serijala za Travel Channel

Henry ekskluzivno najavljuje: "ruta za novu sezonu serijala kreće iz Hrvatske, na proljeće počinjemo sa snimanjem u Istri!"

Kreće se iz Istre
Kreće se iz Istre (Travel Channel)
Više o

Travel Channel

,

Henry Cole

,

Najbolje vožnje motorom

Henry Cole, motorist koji je obišao gotovo cijeli svijet, u suradnji s Travel Channelom snima serijal "Najbolje vožnje motorom"  koji se emitira u 133 zemlje svijeta. U ponedjeljak, 29. rujna u 20 sati na Travel Channelu premijer­no počinje njegov najnoviji serijal "Najbolje vožnje motorom-Australska pus­toš", a za nove projekte Henry ekskluzivno najavljuje: "ruta za novu sezonu serijala kreće iz Hrvatske, na proljeće počinjemo sa snimanjem u Istri!"

Dok se Henry i producentska ekipa pripremaju za snimanje u Hrvatskoj i susje­dnim zemljama, ne propustite serijal o Australiji:

"Najbolje vožnje motorom-Australska pustoš"

Sam sa svojim pouzdanim KTM-om, Henry Cole ima dovoljno vremena  za  raz­mišljanje  dok  putuje  iz  Pertha,  jednog  od najizoliranijih svjetskih gradova na zapadnoj obali Australije, preko golemih bespuća do tropskih klima Darwina na sjeveru. Okružuju ga kilometri i kilometri goleme prazne crvene pustinje i visoke temperature. Nakon vožnje kroz divljinu može biti teško pronaći društvo.

A Henry to saznaje kad stigne u Binnu - mjesto sa šest stanovnika. Da bi razbio monotoniju, dobrovoljno se javlja za posao čuvara Nacionalnog parka Purlulu te se izbliza divi zapanjujućoj samoći tog kraja. Dugotrajna samoća može pomutiti um vozača dok dugo vremena provodi na motoru, ali bi, zahvaljujući prekras­nim krajobrazima i ludim likovima koji se pojavljuju putem, ova vožnja ipak mogla biti jedna od najboljih vožnji motorom. Henry samo mora preživjeti vru­ćinu u kožnoj odjeći da bi priču podijelio s drugima.

25.09.2014. 14:26:00
Novi komentar
nužno
nužno