« Nogomet
objavljeno prije 9 godina
VAHID HALILHODŽIĆ

Iz Dinama ne bih otišao ni da mi ponude uvjete iz snova

Trener hrvatskog nogometnog prvaka Dinama izjavio je kako nema nakanu napustiti kormilo zagrebačke momčadi te kako je veoma zadovoljan svojim trenutačnim statusom

Vaha je zadovoljan svojim statusom
Vaha je zadovoljan svojim statusom (Cropix)
Više o

Dinamo

,

Vahid Halilhodžić

,

trener

"I u ova četiri mjeseca imao sam više nego dobre ponude, ali sve sam ih redom odbio. To bih uradio i da mi netko ponudi uvjete iz snova", kazao je Halilhodžić u intervjuu za Avaz odgovarajući na pitanje novinara bi li napustio Maksimir ukoliko bi dobio financijski izdašniju ponudu.

Istaknuo je kako je voditi Dinamo i pokušati ga uvesti u europsku Ligu prvaka veliki izazov a takvih se nikada nije bojao. "Što je veći izazov, to je privlačniji", kaže Dinamov trener.

Komentirajući dosadašnji učinak u zagrebačkoj momčadi Halilhodžić smatra kako je uradio mnogo, podsjetivši kako je u kolovozu kada je stigao u Maksimir Dinamo zaostajao za Hajdukom tri boda, a sada ih ima pet više, te da je i u Europskoj ligi postignuto više nego što su mnogi očekivali.

Halilhodžić se odbio uključiti u raspravu o posljednjem ispadu Dinamovog izvršnog dopredsjednika Zdravka Mamića koji je javno izvrijeđao novinara. Pravdao je to činjenicom kako je na odmoru u Francuskoj te kako tamo ne prati hrvatske medije. "Daleko sam od toga i nemam ništa više dodati o toj temi", kratko je zaključio Halilhodžić.

Na pitanje je li iznenađen uvredama što ih je i sam doživljavao na stadionima u Hrvatskoj, trener Dinama odgovara kako je to, kao i u svakoj drugoj zemlji, odraz stanja u društvu. "Nacionalističke i fašističke poruke moraju se sasjeći u korijenu. O tome se ne smije šutjeti", drži Halilhodžić. (hina/metro-portal)

27.12.2010. 13:30:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  dorian knežević
  14.01.2011. 16:04
  hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
 2. avatar
  rial
  29.01.2011. 21:55
  mamić je kralj
Novi komentar
nužno
nužno