« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
ISTRAGE SE VODE...

Ivo Josipović ne želi komentirati HDZ-ove crne fondove

"Istrage se vode, pričekajmo da se završe i onda ćemo znati što se zaista dogodilo", kratko je izjavio Josipović u Muzeju Mimar

Fotografija vijesti
Više o

11. rujna

,

Ivo Josipović

,

crni fond HDZ

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović nazočio je danas američkom obilježavanju 10. obljetnice napada na Twin Towers. Predsjednik diplomatski nije htio danas novinarima komentirati medijski napis o navodnom finanicranju predizbornih kampanja HDZ-a iz crnih fondova, ustvrdivši samo da se "istrage vode".

"Istrage se vode, pričekajmo da se završe i onda ćemo znati što se zaista dogodilo", kratko je izjavio Josipović u Muzeju Mimari, nakon obilježavanja 10. obljetnice napada na SAD, 11. rujna.

Osvrnuvši se na današnju komemoraciju koju je Veleposlanstvo SAD-a organiziralo u Mimari, hrvatski je predsjednik kazao da svijet mora biti svakim danom sve sigurniji.

Hrvatska je na strani antiterorističke koalicije, mi dajemo svoj važan doprinos, sukladno našim mogućnostima, veličini te vojnim i gospodarskim potencijalima i mislim da nas slobodni svijet prepoznaje kao ozbiljnog partnera, rekao je Josipović.

11.09.2011. 16:27:28
Novi komentar
nužno
nužno