« Nogomet
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Ivanković i Been zadovoljni

Igrom svojih igrača u prvoj utakmici skupine D zadovoljna su oba trenera

Klupa Dinama na nogama
Klupa Dinama na nogama (Robert Belošević, CROPIX)
Više o

Branko Ivanković

,

Kup Uefa

,

Dinamo - NEC

,

pobjeda Dinama

,

skupina D

Nakon što je Dinamo u dramatičnoj završnici pobijedio nizozemski NEC 3:2 u susretu prvog kola D skupine Kupa Uefa obojica trenera su bila zadovoljna igrom koju su pružili njihovi igrači.

Trener NEC-a mario Been rekao je da je Dinamo odlična momčad s puno iskusnih internacionalaca. "Brzo smo primili gol, ali smo se i vrlo brzo vratili i dominirali većim dijelom prvog poluvremena, i drugo smo dobro počeli, uspjeli smo zbuniti Dinamo i povesti s 2:1, ali je odličan gol Balabana omeo naše nade. Dinamo je dobro igrao i zaslužen o pobijedio, ali ja mogu čestitati i svojim igračima na dobroj igri, jer se radi o mladoj i neiskusnoj ekipi", rekao je trener nizozemske momčadi.

Branko Ivanković nije krio zadovoljstvo. "Najvažnije je da smo uspjeli pobijediti u dinamičnoj utakmici s puno tempa u kojoj smo zabilježili pobjedu i osvojili tri boda. Nespretno smo primili izjednačujući gol, ali čestitam mojoj ekipi na velikom moralu jer smo se vratili i nakon vodstva gostiju od 1:2 ovo je stvarno veliki korak i blizu smo cilja da nakon 40 godina dočekamo proljeće u Europi", rekao je Ivanković, napominjući da sada Dinamo ima relativno konfornu situaciju koja mu omogućuje malo taktiziranja, jer u Maksimir dolazi moskovski Spartak, a već na sljedećem gostovanju protiv londonskog Totenhema mogu postići dobar rezultat, završio je optimistički trener Dinama. (hina/metro-portal)

24.10.2008. 10:37:58
Novi komentar
nužno
nužno