« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci

Ivan Rakitić na ljeto ide u milanski Inter

Rakitić je iz Basela u Schalke otišao za pet milijuna eura, a danas mu je cijena dvostruko veća
Rakitić je iz Basela u Schalke otišao za pet milijuna eura, a danas mu je cijena dvostruko veća (Getty Images)
Više o

Ivan Rakitić

,

Inter

Ivan Rakitić bit će jedna od glavnih meta Intera tijekom ljetnog prijelaznog roka. Zanimanje talijanskog prvaka za hrvatskog reprezentativca nije novost. Inter već duže vrijeme prati igre veznjaka Schalkea, a da je stvar jako ozbiljna dokaz je što je predstavnik Intera Marco Branca otputovao u Njemačku kako bi razgovarao s čelnicima Schalkea.

Talijanski dnevnik Gazzetta dello Sport otišao je korak dalje i zaključio kako je prijelaz Rakitića u Inter već gotova stvar. Treba samo još dogovoriti detalje odštete sa Schalkeom jer Rakitić ima ugovor do 2011...

Prema pisanju Gazzette, taj dio posla trebao bi odraditi njegov menadžer Marko Naletilić, a transfer bi se mogao ostvariti tijekom ljeta. To bi bio drugi pokušaj talijanskih klubova da angažiraju Rakitića jer su još dok je igrao u Baselu, uz Schalke, kontaktirali Milan i Juventus, ali se Ivan odlučio za Bundesligu. 

Corriere dello Sport također se raspisao o Rakitiću. Ocjena je kako će Inter puno profitirati njegovim dolaskom, jer Ivan može igrati na više pozicija. (Metro) 

18.02.2008. 23:47:52
Novi komentar
nužno
nužno