« Rukomet
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Ivan Čupić ponovno ozbiljnije ozlijeđen

Najbolje svjetsko desno krilo zaista nema sreće

(Dragan Matić, CROPIX)
Više o

rukometaši

,

Ivan Čupić

,

ozljeda Čupića

Hrvatkog rukometnog reprezentativca Ivana Čupića prati loša 'karma' jer tek što se vratio u punu formu nakon bizarne ozljede u kojoj je ostao bez prsta nova ozljeda, ovoga puta koljena, udaljit će ga sa terena u sljedećih šest mjeseci.

Najbolje svjetsko desno krilo na utakmici slovenske rukometne lige između njegova Gorenja iz Velenja i Preventa u nesretno je doskočio i polomio ligamente u koljenu. Kako sam Čupić kaže niti sam ne može vjerovati što mu se sve događa no ozljeda je tu i sada treba misliti na njezino saniranje. Iako još nije posve sigurno liječnici će još pregledati koljeno i odlučiti hoće li biti potrebna operacija, no posve je izgledno da će oporavak morati uključivati kirurški zahvat.

Kako je sam Čupić smireno izjavio za jedan portal 'Na prvi se pogled nije činilo ništa strašno jer sam nastavio hodati nakon tretmana ledom. Normalno sam vozio auto, evo i sada me gotovo uopće ne boli. Normalno se oslanjam na nogu. Ja, naime, volim senzacionalne povratke. Oko mene se uvijek nešto mora događati. Inače bi bilo dosadno, zar ne? Šalim se, tako je kako je i tu pomoći nema. Najvažnije je da se vratim do EP-a u Austriji. Imam dosta vremena do tada.'

Čupić će propustiti klupska natjecanja, ali i ono što mu ponovno teško pada, četiri reprezentativne utakmice kvalifikacija za Euro, pogotovo nakon propuštene Olimpijade u Pekingu. No, siguran je kako kaže da je za Euro spreman, a u to vjeruju i njegovi kolege kojima će sigurno nedostajati njegova igra na terenu. (metro-portal)

14.04.2009. 18:32:59
Novi komentar
nužno
nužno