« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
NAKON OSAM SEZONA

Istekla '24 sata', ukida se popularna serija

Na vrhuncu popularnosti, serija je osvojila 68 nagrada Emmy, najznačajnije televizijsko priznanje, uključujući i ono za najbolju seriju 2006. godine

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Kiefer Sutherland

,

serija 24 sata

,

fox tv

,

nagrada emmy

Televizijska kuća Fox za dva će mjeseca emitirati zadnji nastavak popularne akcijske dramske serije "24" zbog sve većeg pada gledanosti nakon punih osam godina prikazivanja, objavljeno je u petak.

Završna, dvosatna epizoda prikazat će se 24. svibnja. "Ovo je bila moja uloga života i nikada neću moći izraziti zahvalnost svima koji su je omogućili", priopćio je glavni glumac Kiefer Sutherland, koji je osam sezona portretirao hrabrog federalnog agenta Jacka Bauera.

"Gledajući u budućnost, izvršni producent Howard Gordon i ja nadamo se mogućnosti da "24" pretvorimo u film", dodao je Sutherland.

Na vrhuncu popularnosti, serija "24" osvojila je 68 nagrada Emmy, najznačajnije televizijsko priznanje, uključujući i za najbolju seriju 2006. godine. Sutherland je za glavnog glumca bio nominiran sedam puta, ali je osvojio samo jednu nagradu. No, gledanost je s vremenom počela padati. Posljednje epizode u SAD-u gledalo je manje od devet milijuna gledatelja, u usporedbi s prosječno 13 milijuna prošle sezone. (hina/metro-portal)

27.03.2010. 10:28:00
Novi komentar
nužno
nužno