« Hi-tech
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
PLANER VJENČANJA

Isplanirajte vjenčanje uz Google Weddings

Google svim zaručnicima besplatno na raspolaganje stavlja niz programa koji olakšavaju organizaciju vjenčanja

Google Weddings
Google Weddings (Google)
Više o

Google

,

vjenčanje

,

planer vjenčanja

,

organizacija vjenčanja

Google preuzima ulogu planera vjenčanja i to potpuno besplatno. Internetski div je nekoliko dana prije Valentinova predstavio svoj novi servis kojim zaručnicima nudi niz programa za brzo i pregledno planiranje velikog dana.

Korisnici mogu osmisliti svoju personaliziranu web stranicu, uređivati slike, dizajnirati pozivnice i zahvalnice, pratiti novčane izdatke, uređivati popis stvari koje su obavljene i onih koje tek treba riješiti, a na kraju i podijeliti fotografije s vjenčanja s prijateljima.

Google je ujedno dogovorio suradnju s iskusnom planericom vjenčanja Michelle Rago koja daje besplatne online savjete mladencima, a pomogla je i u osmišljavanju raznih predložaka. Na stranici se može zaigrati i nagradna igra - najsretniji par osvaja 25.000 dolara za vjenčanje u organizaciji Michelle Rago.

U projekt je uključen već postojeći "svadbeni" Google Docs kojim se mogu prikupljati adrese uzvanika, slagati popisi pjesama, raspored sjedenja i još puno toga. Google na taj način želi još više ući u svakodnevne živote svojih korisnika i omogućiti im da velik broj svojih potreba rješavaju online i to, naravno, uz Google.

Svoje vjenčanje možete organizirati na stranici Google Weddings

11.02.2011. 11:00:00
Novi komentar
nužno
nužno