« Hi-tech
objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci
LIGHTSABER DUEL

iPhone: Nova aplikacija vas pretvara u Jedi ratnika

Ljubitelji Star Wars serijala sigurno neće propustiti priliku da preuzmu aplikaciju koja ih može pretvoriti, barem virtualno, u Obi-Wan Kenobija

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

iPhone

,

Star Wars

,

aplikacije

,

lightsaber

,

Zvjezdani ratovi

Kao da iPhone već nije dovoljno „šmokljanski" uređen! Očito nije kad se THQ Wireless odlučio na predstavljanje aplikacije „Star Wars: Lightsaber Duel" (Zvjezdani ratovi: Duel svjetlosnim sabljama) koja će se na tržištu pojaviti već narednog mjeseca.

Prema pisanju portala Mashable, duel svjetlosnim sabljama je neka vrsta nadogradnje na već postojeću aplikaciju „Lighsaber Unleashed" koja je funkcionirala uz pomoć akcelerometra u iPhoneu - bit je bila simulirati prepoznatljiv zvuk koji se stvara prilikom rukovanja 'lightsaberom'.

U čemu je razlika? Pa nova aplikacija vam omogućava da se zaista borite - ako netko od vaših prijatelja također koristi aplikaciju, moći ćete ući u duel s njim preko Bluetootha.

Koje su sve karakteristike aplikacije?

  • Igranje u dvoje preko Bluetootha.
  • Izbor između 11 likova
  • Munje sile!
  • Mogućnost stvaranja više vlastitih likova
  • Puštanje vlastite borbene glazbe
  • Poboljšana grafika i animacije

Zasad još nema govora o cijeni. „Lightsaber Unleashed" je bila besplatna, ali nema sumnje da će mogućnost ili čak privilegiju borbe s imaginarnom iPhone svjetlosnom sabljom dok ih drugi zbunjeno gledaju mnogi platiti sa zadovoljstvom.

19.03.2010. 12:00:00
Novi komentar
nužno
nužno