« Hi-tech
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

iPhone napokon u Hrvatskoj

Svjetlucavi predmet želja svakog pravog šminkera ubzo dostupan Hrvatima

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)
Više o

3G iPhone

,

T-Mobile

Jedan od trenutno najnaprednijih mobilnih uređaja u svijetu Appleov iPhone 3G od 7. studenog ove godine bit će dostupan i na hrvatskom tržištu, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare mobilnog operatera T-Mobilea Hrvatske, hrvatskog distributera tog uređaja.

Kako se čulo na konferenciji, iPhone je i jedan od najpopularnijih multimedijalnih mobilnih uređaja, kojih je od početka prodaje ovog ljeta do sada u svijetu prodano oko 7 milijuna komada. U sebi spaja najmodernija tehnološka rješenja za mobilno komuniciranje od telefona, pristupa Internetu do prijenosa podataka, fotoaparata i niza drugih.

Ne iznoseći detalje o cijenama tog uređaja u Hrvatskoj članica Uprave i glavna direktorica za marketing T-Mobilea Maria Zesch kazala je samo da će idućeg tjedna objaviti tri vrste tarifa za korištenje iPhone-a, koje će 'cjenovno biti povoljne'.

Današnjoj konferenciji prisustvovao je i predsjednik Uprave i glavni izvršni direktor T-HT Grupe Ivica Mudrinić, koji smatra da je Apple s tim telefonom zapravo napravio revoluciju odnosno redefinirao mobilne telefone. Uvjeren je i da će distribucijom tog mobilnog telefona u Hrvatskoj T-Mobile dodatno učvrstiti svoju prvu tržišnu poziciju među operaterima mobilne telefonije. (hina/metro-portal)

28.10.2008. 13:16:19
Novi komentar
nužno
nužno