« Biznis
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca

Intel u Indiju investira milijardu dolara

Više o

intel

,

John A. McClure

Intel planira tijekom iduće tri godine u Indiju investirati više od milijardu dolara partnerstvima s indijskim i inozemnim proizvođačima hardvera radi proizvodnje osobnih računala male težine, prenose indijski mediji.

Intel je zainteresiran za partnerstva s inozemnim i indijskim kompanijama koje proizvode kompjutorski hardver, kao što su ASUS Technologies, HCL, Wipro i Zenith, radi suradnje u oblikovanju laganih i jednostavnih za uporabu internetskih platformi za osobna računala.

- Iz svojeg smo iskustva u Indiji naučili da je mobilnost element koji traži čak i osoba koja po prvi put kupuje osobno računalo. Ono što žele su proizvodi male težine koji mogu raditi na baterije tri do četiri sata, koje je lako pospremiti i da ne zauzimaju puno prostora - rekao je viši dužnosnik Intelove podružnice u Indiji John A. McClure.

Kompanija također planira u Indiju uvesti bežičnu tehnologiju Wimax.

Lakše je boljeMobilnost je element koji traži čak i osoba koja prvi put kupuje osobno računalo. Ono što žele su proizvodi male težine koji mogu raditi na baterije tri do četiri sata, koje je lako pospremiti i da ne zauzimaju puno prostora - rekao je viši dužnosnik Intelove podružnice u Indiji John A. McClure. 

Piše: HINA
05.02.2008. 00:11:33
Novi komentar
nužno
nužno