« Fun
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
KOLOSALNA BLAMAŽA

Injdijske željeznice u reklami smjestile New Delhi u Pakistan

Agencija koja je dizajnirala spornu reklamu tvrdi da je odobrenje dobila od Istočnih željeznica, no tvrtka tvrdi da nije vidjela završnu verziju

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Wikipedia)
Više o

Indija

,

Pakistan

,

New Delhi

,

reklama

,

indijske željeznice

Indijske željeznice neviđeno su se osramotile reklamirajući novu, luksuznu željezničku liniju od Kolkate do New Delhija smjestivši na zemljovidu trase svoj glavni grad u susjedni i često neprijateljski Pakistan.

Agencija koja je dizajnirala reklamu tvrdi da je odobrenje dobila od Istočnih željeznica, dijela indijske nacionalne željezničke kompanije. Tvrtka tvrdi suprotno, da im završna verzija oglasa nije dana na uvid.

Bilo kako bilo, ta agencija, čiji naziv nije naveden, više nikada neće raditi za indijske željeznice, rekao je njihov glasnogovornik Samir Goswami.

Maharaža Ekspres krenut će iz Kolkate i na svojoj ruti obići sva važnija hodočasnička i turistička mjesta u zemlji, uključujući i Taj Mahal. Završetak trase je u New Delhiju. Putovanje će trajati sedam dana.

Linija je pokrenuta u suradnji s ministarstvom turizma i cilj joj je privući bogate strane turiste. Cijene karata iznose od 1,400 dolara (7,500 kuna) za obični apartman do 2,500 dolara (13,400 kuna) za predsjednički. (hina/metro-portal)

22.03.2010. 09:19:10
Novi komentar
nužno
nužno