« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
NOVOSTI

Impuls - nova emisija regionalnog MTV-a

Čast da probije led i prvi se obrati gledateljima emisije IMPULS imat će Zvonimir Đukić Đule, frontmen benda Van Gogh.

Nova emisija MTV-a i N1 televizije
Nova emisija MTV-a i N1 televizije (MTV)
Više o

MTV

,

N1 televizija

,

Impuls emisija

,

Naida Kundurović

Jedinstvena, zabavna i dinamična - emisija IMPULS nastala je suradnjom dvije televizije, N1 i regionalnog MTV-ja. Svake srijede od 21:30 Naida Kundurović, bivše MTV lice, a sadašnja voditeljica na N1 televiziji, donosi aktualne vijesti iz svijeta showbiza, muzike i filma. Saznat ćete što rade svjetske zvijezde i dobit ćete uvid u stanje na jedinoj regionalnoj glazbenoj top listi, Domaćici. Centralni dio svake epizode činit će intervju sa zanimljivim sugovornicima iz regije.

Nakon 10 godina dešava se magična stvar u mojoj karijeri, a to je da ponovo surađujem s MTV televizijom, za koju sam svojevremeno, 2004., bila izabrana kao jedina voditeljica iz BiH," rekla je Naida. „Naše vrijeme tek sada dolazi i pripremamo uzbudljive projekte. Suradnja dva svijetska brenda, kao što su CNN i MTV, rezultiraju modernim, aktualnim i prvenstveno ekskluzivnim sadržajima koje ću prezentirati svojoj publici svakog utorka navečer na N1 kanalu i srijedom na regionalnom MTV-ju."

Čast da probije led i prvi se obrati gledateljima emisije IMPULS imat će Zvonimir Đukić Đule, frontmen benda Van Gogh. Naida se sa ovogodišnjim dobitnicima MTV Best Adria Act nagrade sastala u prelijepom okruženju arheološkog nalazišta Viminacijum, gdje je bend izvodio mini akustični koncert, tako da ćete čuti i jednju njihovu pjesmu u unplugged izdanju.

Suradnja dvije televizije na jednoj ovakvoj emisiji garantirano će pružiti maksimalan doživljaj zabave, predstavljene kroz zanimljive razgovore, najnovije MTV vijesti i dinamične kadrove i aktualne informacije. Zato se ubacite u IMPULS svake srijede od 21:30 sa Naidom Kundurović na MTV-ju.

Emisija IMPULS na regionalnom MTV-ju

Premijera: srijedom u 21:30 i reprizno četvrtkom u 23:30, petkom 18:30, subotom u 12:10 i nedjeljom 17:30

04.11.2014. 10:50:00
Novi komentar
nužno
nužno