« Život
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
ONLINE UPUCAVANJE

''Imaš predivne usne'' je najbolji ulet na internetu

Muškarci će na stranicama za online upoznavanje najviše profitirati ako daju kompliment ženskim usnama, pokazalo je istraživanje

'Imaš predivne usne' je najbolji ulet na internetu
'Imaš predivne usne' je najbolji ulet na internetu (DeviantArt)
Više o

online upoznavanje

,

usne

Može li vas netko osvojiti rečenicom ''Imaš predivne usne''? Istraživanje provedeno na stranici Badoo.com pokazalo je da je upravo ta rečenica najbolji ''ulet'' na internetu kojim muškarci osvajaju žene. Badoo.com, stranica za online upoznavanje, analizirala je uspjeh pojedinih rečenica za upucavanje na 11 jezika tijekom mjesec dana, a kompliment ženskim usnama pokazao se najuspješnijim.

Korisnici stranice trebali su iskoristiti jednu od 12 rečenica na chatu, od kojih je svaka pohvalno govorila o ženskom tijelu ili izgledu općenito. Uspjeh se mjerio na dva načina: je li uopće izazvao reakciju i kakav je bio uspjeh u održavanju dužeg razgovora.

>> Pravila za online upoznavanje

Ipak, pokazale su se razlike među pojedinim zemljama. Tako je Amerikankama, Francuskinjama, Talijankama ili Brazilkama više odgovarala pohvala njihovog načina odijevanja. Britanama su se sviđali komplimenti o njihovim nogama, Španjolkama o kosi, Njemicama i Kanađankama o koži, a Nizozemkama i Portugalkama sviđalo se kad im je muškarac rekao da imaju lijepe uši.

15.12.2010. 19:50:00
Novi komentar
nužno
nužno