« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
COOL

IKEA ponovno traži nove zaposlenike

Nakon pregleda životopisa koji se šalju putem stranice www.ikeaandme.hr uslijedit će telefonski i intervjui licem u lice

Ako vam se sviđa ideja da radite u IKEI, prijavite se
Ako vam se sviđa ideja da radite u IKEI, prijavite se (IKEA)
Više o

Ikea

,

zapošljavanje

,

IKEA Hrvatska

IKEA je danas na svojim web stranicama www.ikeaandme.hr otvorila natječaj za novi val zapošljavanja u budućoj robnoj kući u Zagrebu. Otvoreno je 11 pozicija za ukupno dvadeset i dvoje budućih kolega. Natječaj je otvoren do 13. listopada 2013., a tražimo kolege u odjelima Logistike, Prodaje, Financija i Upravljanja poslovnim procesima te odjelu IKEA Hrane (restoran, bistro i švedska trgovina hranom).

Nakon zapošljavanja voditeljskog tima robne kuće, na natječaju održanom tijekom 2011. godine kada smo za ukupno 8 pozicija dobili skoro 2.500 prijava iz 23 zemlje, ovo je prvi od nekoliko većih valova zapošljavanja koji će uslijediti u narednom razdoblju.

Zapošljavanje kolega odvijat će se na uobičajen IKEA način. Nakon pregleda životopisa koji se šalju putem stranice www.ikeaandme.hr uslijedit će telefonski i intervjui licem u lice. Nakon toga slijedit će testiranje u tzv. Evaluacijskom centru gdje osim poslovnih vještina gledamo i usklađenost osobnih vrijednosti kandidata s onima tvrtke IKEA.

Vrijednosti na kojima IKEA temelji svoje poslovanje i traži ih u svojim zaposlenicima su prije svega: zajedništvo - jer svi zaposlenici doprinose napretku i samo zajednički je moguće ostvariti IKEA viziju, odnosno stvarati bolji svakodnevni život za što veći broj ljudi; skromnost i snaga volje - gdje skromnost ne znači držati se po strani jer ponekad trebamo biti odlučni kako bismo bili plemeniti; vođenje primjerom - jer ljude inspirira ponašanje drugih i zato IKEA zaposlenici svojim ponašanjem trebaju davati dobar primjer kolegama, ali i kupcima; svjesnost o troškovima - jer dobre rezultate možemo ostvariti i osnovnim resursima; te na kraju stalna težnja napretku - i to kroz postavljanje pitanja i znatiželju.

Sljedeći natječaj za radna mjesta u tvrtki IKEA bit će već u studenom ove godine, kada ćemo zapošljavati 15 kolega u odjelima odnosa s kupcima i dizajna interijera. Najveći natječaj za radna mjesta biti će početkom iduće godine kada ćemo započeti zapošljavanje 200-tinjak zaposlenika robne kuće.

IKEA robna kuća u Zagrebu otvorit će se u ljeto 2014. godine, na istočnom ulazu u grad Zagreb kod Ivanje Reke. Ukupno ćemo zaposliti oko 300 ljudi koji će se brinuti za oko 3 milijuna posjetitelja koje očekujemo u prvoj godini poslovanja te za oko 9.500 proizvoda koje ćemo ponuditi našim posjetiteljima i kupcima. 

04.10.2013. 18:39:00
Novi komentar
nužno
nužno