« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci
prljavi veš

Igor Cvitanović prenoćio u zatvoru

Nakon okršaja sa suprugom i medijima te noći u zatvoru Igor Cvitanović, nekada miljenik javnosti, pušten je kući

Fotografija vijesti
Više o

Cvitanović Majetić

,

Igor Cvitanović

,

Marija Cvitanović

,

razvod Cvitanović

Nakon što je prenoćio u pritvoru zbog prijetnji uredniku i glavnoj urednici tjednika Story, bivšeg nogometnog reprezentativca Igora Cvitanovića istražna sutkinja zagrebačkog Županijskog suda pustila je danas da se brani sa slobode.

Cvitanović je iz zatvora u Remetincu na sud doveden jutros oko devet sati, a sutkinja Mirjana Matijanec odbacila je prijedlog tužiteljstva da ga zadrži u pritvoru, doznaje se na zagrebačkom Županijskom sudu. Njegovo daljnje pritvaranje Državno odvjetništvo zatražilo je zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke ili mogućnosti novih prijetnji.

No, njegov odvjetnik tvrdi da je cijela stvar prenapuhana te da Cvitanović nije agresivac kakvim ga se, nakon incidenta, u javnosti želi prikazati. Našao se u takvoj situaciji i jednostavno je reagirao u afektu, kazao je odvjetnik Mate Matić.

Bivši reprezentativac uhićen je jučer poslijepodne, nakon što je u policiju došao objasniti zašto ga je redakcija Storyja prijavila za prijetnje. Nezadovoljan napisima tog časopisa u kojima su se spominjali njegovi bračni problemi, Cvitanović je, po tvrdnjama svjedoka u Storyju prijetio premlaćivanjem, silovanjem i lomljenjem kostiju.

Da svaka priča ima dvije strane poznato je svima, cijela ova halabuka podigla se nakon napisa o ljubavnoj vezi Marije Cvitanović i Romana Majetića, a Marija je već neko vrijeme prisutna pred svjetlima reflektorima, a često ju se viđa u društvu modnih, estradnih ili poslovnih prijateljica i prijatelja, poput utjecajne Ive Balent. Možda je Igoru prekipjelo pa pokušao utjerati inat i pronaći utjehu u zagrljaju druge djevojke, ali ona zasigurno tako nešto nema pravo suditi. Da osobe s početka veze ne postoje fizički niti psihički boljim je poznavateljima estrade odavno poznato.

Policija je sinoć pretražila i njegov stan, a proglasi li ga sud krivim mogao bi se suočiti i sa trogodišnjom zatvorskom kaznom. (metro-portal)

20.11.2008. 13:14:40
Novi komentar
nužno
nužno