« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
JINGLE BELLS

Idealni Philips monitori kao božićni pokloni

Ususret Božiću, MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brend licencirani partner Philips Monitors-a nudi nekoliko zanimljivih i inovativnih ideja monitora idealnih kao poklon za svačiji ukus, bili profesionalac ili ne.

Philips monitori za Božić
Philips monitori za Božić (MMD)
Više o

Philips monitori

Philips UltraColor monitori savršeni za online kupovinu, zaljubljenike u fotografiju, filmaše I dizajnere - prava eksplozija boja. Svi imaju zaslon od ruba do ruba s tankim rubom za besprijekoran izgled koji u potpunosti zaokuplja pažnju korisnika.

Elegantne linije su poboljšane prednjim dijelom monitora koji ne sadrži tipke na dodir nego ima diskretno postavljenu EasySelect tipku na stražnjoj strani monitora koja omogućava brzo i jednostavno podešavanje postavki zaslona.

Elegantne linije su poboljšane prednjim dijelom monitora koji ne sadrži tipke na dodir nego ima diskretno postavljenu EasySelect tipku na stražnjoj strani monitora koja omogućava brzo i jednostavno podešavanje postavki zaslona.

Ova serija monitora idealna je za sve koji su željni potpunog doživljaja prožetog širokim spektrom boja koji pruža nevjerojatno realan prikaz slika, još prirodniju zelenu, življu crvenu i dublju nijansu plave boje. Dva nova modela od 24 i 27-inča - 246E7QDAB i 276E7QDAB, imaju sjajnu crnu teksturu okvira i elegantan dizajn koji se uklapa u svaki prostor. Podržavajući širi spektar boja - 85 posto od NTSC spektra za razliku od tipičnih 72 posto, Ultracolor prikazuje različite boje za još vjernije slike.

Vjernije boje mogu riješiti pojedine dvojbe u online kupnji jer omogućuju korisnicima da vide pravu boju proizvoda koji kupuju, bilo da se radi o autu, odjeći ili novoj kuhinji. Osim toga, pomoću MHL kabela, korisnik može prikazivati slike, videa ili pak igrati igrice sa svog pametnog telefona na bilo kojem monitoru iz linije, i sve to u Full HD UltraColor rezoluciji popraćenoj full digitalnim zvukom.

Novi 246E7QDAB i 276E7QDAB monitori su dostupni po cijeni od:

246E7QDAB - 1.399,00 kuna (bez PDV-a)

276E7QDAB - 1.999,00 kuna (bez PDV-a)

Idealan poklon za profesionalne korisnike je Philips 272B7QPTKEB s pop-up web kamerom za naprednu komunikaciju i lako korištenje. Profesionalni korisnici koji web kameru koriste kao vitalni alat za održavanje kontakta licem u lice, bilo iz ureda ili u ugodnosti vlastitog doma, oduševit će se značajkama nove poslovne linije Phillipsovih monitora koji olakšavaju svaku vrstu komunikacije. Također, ova kamera pruža zaštitu od zlonamjernih hakera s obzirom da je se aktivira kada je potrebno, a inače ostaje sakrivena okviru monitora.

Philips 272B7QPTKEB ne samo da je elegantno dizajniran, sa zaslonom koji sa tri strane gotovo nema rubove, već je i iznimno funkcionalan. Kristalno čista slika Quad HD rezolucije, širokokutna IPS panel tehnologija, superbrzi USB 3.0 za prži prijenos podataka, uz PowerSensor tehnologiju za ekološki osvještenu produktivnost. Novi Philips 272B7QPTKEB monitor bit će dostupan po cijeni od:

272B7QPTKEB - 5.299,00 kn

15.12.2016. 16:01:00
Novi komentar
nužno
nužno