« Hi-tech
objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci
NOVOSTI

Idea Knockout vodi u Las Vegas

Idea Knockout: Bug i HT osigurat će timu s najboljom inovacijom predstavljanje na CES-u 2020. u Las Vegasu

Idea Knockout 2019.
Idea Knockout 2019. (Arhiva)
Više o

Las Vegas

,

CES

,

Idea Knockout 2019

Hrvatski Telekom kao tehnološki lider u regiji snažno podržava razvoj inovativne tech zajednice na našem podneblju. Kao partner organizatora, tech mjesečnika Bug sudjelovat će i na nadolazećem Idea Knockoutu (powered by T) 2019, najvažnijem regionalnom natjecanju tehnoloških ideja koje će se održati u četvrtak, 26. rujna 2019. u zagrebačkom coworking prostoru HUB385 s početkom u 10 sati, uz besplatan ulaz za sve posjetitelje.

Čak 22 tima s fantastičnim tehnološkim idejama tako će odmjeriti snage u znanju, originalnosti i poduzetničkom talentu boreći se za glavnu nagradu, putovanje za dva pripadnika tima u Las Vegas na najveći svjetski sajam novih tehnologija, glasoviti CES. Osim putnih troškova, pobjednički tim će osvojiti i izlagački štand na CES-u 2020 koji će se u Las Vegasu održati od 7. do 10. siječnja 2020. Predsjednik žirija ovog natjecanja je Bojan Mušćet iz Hrvatskog Telekoma.

Ove godine nastupaju Iron Bull Tanks, Chargelly, OrganoBox, Mundus, ChessDoubles, Cricky, Verified by Pi, Gamechurch Arcades, Vesela Motika-Cleverville, Goya 3D Printing, FloorNap, Info minova-Pametni stol, Unipu Team-µSCOPE, Tatesoft Workflow Server, Talkini, SPOTSIE, Copperpot Interactive-VIAS, Inferno Apps, Computer Vision, Flow Design, Duart i Vukovar Smart Living.

Idea Knockout odražava se po šesti put, nakon što je na prošlogodišnjem natjecanju pobjedu odnijela Orqa FPV, prije dvije godine MAKERbuino, a prije njih STEMI, Streaming Solutions te DivIT s projektom Mash.me. Sa svima je Hrvatski Telekom surađivao na različitim projektima, a pobjednicima i najboljim sudionicima ovogodišnjeg natjecanja nudi priliku za razvoj putem svojih programa. Nakon nastupa na CES-u svi su timovi zabilježili svjetski uspjeh, ostvarivši brojne kontakte i narudžbe upravo tijekom svojeg predstavljanja globalnoj publici u Las Vegasu.

Raspored događanja objavljen je na www.ideaknockout.com, a svečanost proglašenja pobjednika održat će se također 26. rujna 2019. u 17 sati.

Piše: Sanja Ledinek
25.09.2019. 09:31:00
Novi komentar
nužno
nužno