« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
PRIOPĆENJE

HŽ: Zbog kvara na lokomotivi kasnit će tri vlaka

U priopćenju se navodi kako se jutros u 7,06 sati na stajalištu Remetinec dogodio kvar na lokomotivi putničkog vlaka koji je vozio na relaciji Karlovac-Zagreb

Zbog kvara na lokomotivi kasnit će tri vlaka
Zbog kvara na lokomotivi kasnit će tri vlaka (Ranko Šuvar/CROPIX)
Više o

vlakovi

,

,

kvar lokomotiva

Zbog kvara na lokomotivi putničkog vlaka koji je vozio na relaciji Karlovac-Zagreb kasnit će tri jutarnja vlaka u dolasku na svoja odredišta nagibni vlak za Split, vlak iz Ogulina za Zagreb i vlak Zagreb-Rijeka, priopćile su Korporativne komunikacije HŽ holdinga, piše Hina.

U priopćenju navode kako se jutros u 7,06 sati na stajalištu Remetinec dogodio kvar na lokomotivi putničkog vlaka koji je vozio na relaciji Karlovac-Zagreb. Strojovođa je odmah sam pokušao otkloniti kvar, a u pomoć je pozvana pomoćna lokomotiva koja je na mjesto kvara stigla u 7,50 sati. Vlak je stigao na Zagreb Glavni kolodvor u 8,03 sati.

Budući da se kvar lokomotive dogodio u neposrednoj blizini željezničko-cestovnog prijelaza polubranici su bili spušteni dok kompozicija nije krenula prema Zagreb Glavnom kolodvoru. Zbog toga je bilo poteškoća i u cestovnom prometu. Odmah je pozvana prometna policija koja je regulirala cestovni promet za vrijeme trajanja zastoja, navode u priopćenju iz HŽ-a.

29.03.2011. 11:16:00
Novi komentar
nužno
nužno