« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
NOVOSTI

Huawei Watch 2 Pro predstavljen uz Mate liniju smartphonea

Nije puno detalja na stranici Huaweija, čak i kada se prevedu, pa ne znamo koji je procesor u igri, veličinu prikaza, količinu RAM-a ili pohrane, i tako dalje

Huawei Watch 2 Pro
Huawei Watch 2 Pro (Huawei)
Više o

Huawei Watch 2 Pro

Huawei nas je ugodno iznenadio lansiranjem novog gadgeta - Huawei Watch 2 Pro pametnog sata s podrška za eSIM. .

Nije puno detalja na stranici Huaweija, čak i kada se prevedu, pa ne znamo koji je procesor u igri, veličinu prikaza, količinu RAM-a ili pohrane, i tako dalje. 

Engadget prijavljuje da na brodu ima GPS, kao i monitor HR-a. A NFC je definitivno uključen, budući da će Watch 2 Pro imati Huawei Pay s podrškom za više bankovnih kartica, Alipay i WeChat, a ono što izgleda kao kartica autobusom / metro u nekoliko glavnih kineskih gradova.

Budući da je Watch 2 Pro namijenjen Kini i Googleu (+ svi njegovi entiteti), ne postoji, službeno, nije jasno što je OS. Izgleda kao Android Wear, ali je uklonjena sa svih svojih Googley bitova. 

Na primjer, glasovni pomoćnik je drugačiji, no pokretač aplikacija, korisničko sučelje za razmjenu poruka, korisničko sučelje za pozivanje i gledanje svih lica izgledaju isto.

Huawei Watch 2 Pro već je dostupan za kupnju na JD.com za ¥ 2588 (približno $ 390). 

Očito, nećete imati nikakve koristi od toga, osim ako živite u Kini, ali to bi moglo biti znak eSIM podrške koji dolazi u smartwatches. To ima smisla, jer tehnički bi trebalo uštedjeti značajan prostor tako što će napustiti SIM ladicu

Piše: Sanja Ledinek
23.10.2017. 09:31:00
Novi komentar
nužno
nužno