« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
DA?!

Huawei prebacio neke korisničke podatke u Irsku

Aspiegel je postao novi regulator podataka za osobne podatke povezane sa Mobile Services uslugom, odnosno cloud uslugom

Odoše podaci u Irsku...
Odoše podaci u Irsku... (Arhiva)
Više o

korisnički podaci

,

Huawei

,

Aspiegel

Huawei je 23. siječnja 2018., prenio korisničke račune (Huawei ID), HiGame, Teme, sinkronizirane i sigurnosno kopirane fotografije, kontakte i datoteke oblaku iz Mobile Cloud usluge Technologies Deutschland GmbH centra, u Aspiegel Limited, podružnicu u Irskoj.

Migracija se izvršila u sklopu organizacijskih promjena. Time je Aspiegel postao novi regulator podataka za osobne podatke povezane sa Mobile Services uslugom, odnosno cloud uslugom.

U vezi ove promijene, Huawei je poslao obavijesti korisnicima. Ako netko od korisnika nije želio surađivati s društvom Aspiegel, ponudili su odjavu i brisanje Huawei ID računa.

Društvo Aspiegel Limited naše je novo globalno središte za upravljanje digitalnim sadržajem usluga Mobile Services i koordinaciju za Consumer Business Group izvan kontinentalne Kine. Huawei ozbiljno shvaća svoje obveze za zaštitu korisnika i privatnosti i promjena neće umanjiti korisnička prava na bilo koji način.

Ova promjena ne uključuje migraciju podataka između sustava ili država. Korisnički podaci ostaju u podatkovnim centrima u Njemačkoj s istom visokom razinom zaštite. 

Piše: Sanja Ledinek
28.01.2018. 09:46:00
Novi komentar
nužno
nužno