« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
RECENZIJE

Huawei P10 Plus recenzija

Huawei P10 Plus nastavlja dizajnersku priču prethodnika uz više zaobljene kutove i suptilnije detalje punog aluminijskog kućišta

Moćan Huawei P10 Plus
Moćan Huawei P10 Plus (Preporucamo.com)
Više o

recenzija

,

Huawei P10 Plus

Sada nitko ne može poreći da je Huawei postao jak brend na tržištu pametnih telefona. U top segmentu napada Samsung svojom poslovnom Mate serijom, dok se P serijom natječe za mainstream potrošače. Iz potonje serije za test smo odabrali najnoviji Huawei P10 Plus jer ima bolje specifikacije, ekran i bolju kameru u odnosu na P10.

Idemo vidjeti što je dobro, a što manje dobro kod P10 Plus modela i što donosi nova generacija Leica kamera. U ovom trenutku, model ima osam boja kućišta koje se mogu odabrati. Razvijene su u suradnji s poznatim Pantone Color istraživačkim institutom. Na test je stigao uređaj u zlatnoj boji.

Huawei P10 Plus nastavlja dizajnersku priču prethodnika uz više zaobljene kutove i suptilnije detalje punog aluminijskog kućišta. U procesu obrade metala koristi se tehnika finog rezbarenja bušilicom kako bi se dobila posebna mikro tekstura stražnje površine. Ovisno o prostornom kutu gledanja uvijek je drugačijeg sjaja. Obrada ujedno omogućava da uređaj ne bude sklizak.

Iscrpnu recenziju pročitajte na portalu Preporučamo.com

03.05.2017. 09:29:00
Novi komentar
nužno
nužno