« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci
SJAJNO!

Huawei nova 10 i vrhunske aplikacije

Huawei nova 10 donosi impresivnu prednju kameru i vrhunske aplikacije dostupne kroz nagrađivanu platformu AppGallery

Huawei nova 10
Huawei nova 10 (Huawei)
Više o

AppGallery

,

Huawei nova 10

Huawei je nakon regionalne premijere, na kojoj je lansiran i Mate 50 Pro, lokalno predstavio novu 10 - uređaj koji s unaprijeđenim softverskim i hardverskim mogućnostima postavlja nove standarde u korisničkom iskustvu i mogućnostima korištenja snažne prednje kamere od 60 MP.

Ključ za bolje korisničko iskustvo na Huawei nova 10 je i unaprijeđena trgovina aplikacijama AppGallery. Nova 10 dolazi u potpunosti napunjena nizom vrhunskih aplikacija koje pokrivaju sve aspekte svakodnevnog života korisnika, istovremeno koristeći prednosti vrhunskih hardverskih značajki pametnog telefona.

AppGallery u top tri najbolje globalne platforme za distribuciju aplikacija

AppGallery je zabilježio nevjerojatan rast u proteklih 18 mjeseci, s tim da je broj aplikacija uključenih u platformu tijekom 2021. porastao za impresivnih 147% u odnosu na prethodnu 2020. godinu. AppGallery kao platforma koju svakodnevno biraju milijuni potrošača i uživa povjerenje tisuća partnera diljem svijeta, sada ima više od 580 milijuna aktivnih mjesečnih korisnika diljem svijeta - što je povećanje od 10% izvan Kine u posljednjih 12 mjeseci. AppGallery se može pohvaliti s preko 432 milijarde distribucija aplikacija na globalnoj razini tijekom 2021., što je 12% više u odnosu na 2020. Tijekom ovog proširenja, zadovoljstvo kupaca ostalo je prioritet. S potrošačkim iskustvom na čelu, AppGallery je intuitivno jednostavan za korištenje i dolazi s nizom vrhunskih aplikacija i ponuda, što je rezultiralo porastom zadovoljstva potrošača za 20% više u odnosu na 2021. AppGallery također blisko surađuje s više od 5,75 milijuna programera širom svijeta kako bi korisnicima pružili jedinstvene pogodnosti koje poboljšavaju njihovo iskustvo i čine korištenje AppGallery ugodnijim.

Sve aplikacije koje trebate već su dostupne na Huawei nova 10

Uz pristup do više od 200.000 aplikacija u 18 različitih kategorija poput onih lifestyle, vezanih za putovanja i navigaciju, igre, financije, kupnju te zabavu poput poznatih kao što su Skyscanner, Revolut, JD Sports, KEKSPay i Tinder, nova 10 osigurava lakše pronalaženje i sigurno preuzimanje svojih omiljenih aplikacija.

Koristeći prednost superiornih, nadograđenih značajki kamere na nova 10 modelu, korisnici mogu istražiti niz aplikacija za uređivanje fotografija i videa na AppGallery, kao što su Petal Clip, Picsart i Canva, kako bi poboljšali svoje omiljene fotografije prije nego što ih objave na društvenim mrežama medijima. Osim hostinga globalno popularnih aplikacija, AppGallery nudi mnogo lokalnih alternativa. Volite slušati glazbu? Uživajte u streamingu putem Deezera, Tidala ili Huawei Musica. Želite rezervirati svoj sljedeći odmor, ali niste sigurni gdje su najbolje ponude? Iskoristite brojne aplikacije za putovanja kako biste pronašli najbolju ponudu, kao što su Booking.com, Trip.com i Omio.

Kada su u pitanju bankarske aplikacije, korisnici nova 10 pametnog telefona, ali i ostalih telefona iz Huaweijeve ponude poput Mate 50 Pro flagshipa, mogu biti sigurni da, osim što imaju pristup velikim imenima kao što su Revolut i Curve, imaju pristup aplikacijama vlastitih nacionalnih banaka, kao što su PBZ-a, Zagrebačka banka, OTP banka, Erste banka, RBA, HPB kao  i Keks Pay-u. Uz financijske i streaming service, spomenut ćemo još i sveprisutne TikTok, Tinder, Bolt, Snapchat, Njuškalo, Viber te brojne druge poznate aplikacije dostupne na samo par klikova. Korisnici Huawei nova 10 uređaja mogu uživati ​​u personaliziranom korisničkom iskustvu putem HMS aplikacija, kao što su Huawei Music, Browser ili Mobile Cloud s jedinstvenim HMS Core mogućnostima koje korištenje aplikacija čine praktičnijim i inovativnijim.

Sigurno i pouzdano pretraživanje aplikacija gdje god se nalazili

Što god radili na svojem Huawei nova 10 pametnom telefonu, korisnici mogu biti uvjereni da su njihovi osobni podaci sigurni. Huawei čuva privatnost i sigurnost svih podataka. Svi podaci o europskim korisnicima Huawei uređaja i aplikacija pohranjuju se unutar Europe, gdje pravila i propisi zahtijevaju najviše standarde privatnosti korisnika. Svaka aplikacija treće strane na AppGallery prolazi rigoroznu provjeru, nadzor, certifikaciju i ponovnu inspekciju, uz svakodnevne sigurnosne provjere kako bi se otkrilo zlonamjerno ponašanje unutar aplikacije.

Besprijekorno korisničko iskustvo nova 10

Osnaženi HMS povezanim ekosustavom, korisnici nova 10 imaju opciju pametnijeg umrežavanja i korištenja aplikacija i uređaja. AppGallery se može koristiti bez napora na svim uređajima, bilo da se pametni telefon poput nova 10 koristi u kombinaciji s Huawei računalom, pametnim satom ili tabletom. Uz korištenje značajki kao što su App Multiplier, mogućnost korištenja aplikacija na više uređaja omogućuje bolju produktivnost i kreativnost. Bez obzira koriste li iOS-a ili Androida, korisnici putem Huawei Phone Clone imaju opciju brzog prijenosa omiljenih aplikacija na Huawei nova 10 ili ostale Huawei telefone. Uz podršku za sve veći broj Quick Apps opcija, Phone Clone aplikacija omogućuje sinkronizaciju podataka s poslužiteljima u oblaku omogućujući im jednostavno sigurnosno kopiranje aplikacija i datoteka na drugim uređajima.

Na AppGalleryju korisnici mogu pronaći i aplikaciju treće strane pod nazivom Gspace, koja može pomoći korisnicima u pretrazi i pristupu svim popularnim Googleovim aplikacijama i uslugama, kao što su Google karte, YouTube i milijuni drugih kvalitetnih aplikacija. S korisničkim iskustvom kao prioritetom, AppGallery je jednostavan za korištenje i dolazi s nizom vrhunskih aplikacija i ponuda, a osim na pametnom telefonu, može se koristiti i u kombinaciji s Huawei osobnim računalima, pametnim satovima, i tabletima.

Huawei nova 10 podržava visoku brzinu osvježavanja do čak 120 Hz, što znači da bez obzira na preferencije, korisnici mogu uživati u jednostavnom korisničkom iskustvu uz očuvanje baterije uređaja.

Osluškivanje potreba korisnika i integracija uređaja

Korištenjem AppGalleryja, korisnici nova 10 uređaja mogu uživati ​​u sveobuhvatnom iskustvu na svim drugim umreženim uređajima i maksimizirati korist od inovativnih HMS aplikacija i usluga. Komentirajući lansiranje, William Tian, direktor Huawei Consumer Business Groupe za Europu, napominje: "Kada su naši korisnici poželjeli da njihove omiljene aplikacije budu dostupne na Huawei telefonima, poslušali smo. Tijekom proteklih 18 mjeseci AppGallery rase vrtoglavom brzinom i sada kontinuirano nudi aplikacije globalnog utjecaja, uz bogatu ponudu lokalnih aplikacija koje zadovoljavaju potrebe naših korisnika posvuda."

Tian je nastavio: "Povratne informacije naših korisnika pokazale su da je potrebno više aplikacija za bankarstvo i da korisnici ne žele kompromis u pogledu standarda sigurnosti i privatnosti. Korisnici nova 10 pametnih telefona mogu biti sigurni da smo se pobrinuli za integriranje niza najboljih aplikacija u svim industrijama, s potrebnim zaštitnim mjerama, bez obzira na geografsko područje s kojeg dolaze. U Huawei grupaciji neprestano poboljšavamo svoju ponudu kako bismo korisnicima mogli pružiti više međusobno povezanih, besprijekornih iskustava."

Kako biste saznali više o AppGalleryju i istražili cijeli niz dostupnih aplikacija, posjetite službenu stranicu.

Huawei proizvodi i usluge

nova 10 model dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 4.099,00 HRK, a dolazi u dvije boje - crnoj i srebrnoj. Huawei će uskoro lokalno objaviti početak prodaje i flagship uređaja Mate 50 Pro, koji donosi mnoge inovacije. Mate serija je znana po svojim naprednim mogućnostima i izvanrednim performansama, a Mate 50 Pro donosi i novosti po pitanju fotografije s prvim fizički podesivim otvorom blende na čak 10 razina. Nakon regionalne premijere, očekuje se i lokalni početak prodaje Huawei FreeBuds SE slušalica kristalno čistog zvuka i ergonomskog dizajna koje su idealne za dugotrajno korištenje. Još jedan od noviteta koji očekujemo je pametni sat Huawei Watch GT 3 SE, fitness i zdravstveni asistent modernog dizajna i unaprjeđenih funkcija. 

06.10.2022. 09:01:00
Novi komentar
nužno
nužno