« Život
objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci
SJAJNO!

Huawei MateBook 14s pruža novu razinu tipkanja

Huawei se tijekom godina pokazao kao snažna industrijska sila, koja svojim inovacijama, korisnicima pruža ugodnije i pametnije iskustvo

Huawei MateBook 14s
Huawei MateBook 14s (Huawei)
Više o

Huawei MateBook 14s

Tipkovnica prijenosnog računala služi kao alat za produktivnost i interakciju između čovjeka i uređaja. Oduvijek je imala važnu ulogu za korisnike, a posebno za one koji većinu radnog vremena provedu na računalu. Statistika otkriva da takvi korisnici, pritisnu tipkovnicu i po 15,000 puta dnevno. Međutim, iako je tipkovnica ključna komponenta svakog prijenosnog računala, mnogi korisnici zanemaruju njene značajke prilikom odabira računala.

Taktilna tipkovnica Huawei MateBook 14s pruža hod tipki od 1,5mm i podržava Huaweijevih Soft-landing dizajn. Ova unaprjeđena tipkovnica u potpunosti podiže iskustvo tipkanja na novu razinu, što ju čini jednom od najudobnijih tipkovnica na tržištu.

Hod tipke od 1,5 mm - rijedak dizajn na tankim i laganim prijenosnim računalima

Hod tipke i taktilnost, dvije su najvažnije značajke koje utječu na udobnost tipkanja. Huaweijevi inženjeri su u zadnje dvije godine dodatno unaprijedili značajke tipkovnice, kako bi korisnicima pružili najbolje iskustvo tipkanja. Za izradu tipki korišteni su neki novi materijali, a inženjeri su primijenili i novu metodu pričvršćivanja samih tipki s tipkovnicom. Kao rezultat toga, korisniku je omogućena unaprijeđena kvaliteta tipkanja, čak i tijekom dugog razdoblja korištenja tipkovnice.

Hod tipke važan je čimbenik koji utječe na pravilno i učinkovito korištenje tipkovnice. On predstavlja maksimalnu udaljenost koju pritisnuta tipka može prijeći, prije nego što dotakne dno tipkovnice. Ukoliko se pritisnuta tipka vrlo glatko spušta i odbija natrag, to znači da tipkovnica sadrži široki hod, te generalno pruža ugodnije iskustvo tipkanja. Međutim, tipkovnice prijenosnih računala obično raspolažu s manjim prostorom, pa je na njima teže prilagoditi široki hod tipke.

Huawei je optimizirao dizajn unutrašnje strukture MateBook 14s prijenosnog računala, koje krasi lagano i tanko kućište. Također, novi model upotpunjuje i tipkovnica s hodom tipki od 1,5mm.

Kako bi dodatno unaprijedio udobnost tipkanja na MateBook 14s, Huawei je u izradi upotrijebio vrlo izdržljive i dugotrajne PC tipke. Tipke su blago zakrivljene za prilagodbu oblika prstiju korisnika, čime je dodatno naglašena udobnost tipkanja. U usporedbi s tipkama izrađenim od tradicionalnih materijala, MateBook 14s sadrži polikarbonatske tipke, koje smanjuju masivnost za 15%.

MateBook 14s sadrži sklopke za pričvršćivanje tipki, poznatije po imenima Scissor switch, koje su izrađene od inovativnih materijala. One razdvajaju tipke i putokaz, a korisnicima omogućuju da osjete kako sila pokretanja tipki ravnomjerno proizlazi iz sva četiri kuta, te središta tipke.

U smislu taktilne povratne informacije, gumene kupole u MateBook 14s dizajnirane su s najvećim omjerom kompresije u industriji. Sila pokretanja i taktilnost također su optimiziranu u odnosu na krivulju sile, pa je korisnicima omogućena visoka udobnost tipkanja.

Samorazvijeni Soft-landing Design čini svaki pritisak na tipku savršenim

Korisnici koji velik dio dana provedu za računalom, u privatne ili poslovne svrhe, skloniji su umoru uzrokovanim tipkanjem. Inspiriran svemirskim sondama na raketi, Huawei je osmislio Soft-landing dizajn koji ublažava umor prstiju.

Kako bi korisnicima omogućio tipkanje bez kompromisa, Huawei je osmislio Soft-landing dizajn koji prigušuje silu aktiviranja tipki s dna. Koristeći fleksibilnost stražnje ploče, Soft-landing dizajn pomaže u ublažavanju umoru prstiju, čak i nakon duljeg tipkanja.

Huawei se tijekom godina pokazao kao snažna industrijska sila, koja svojim inovacijama, korisnicima pruža ugodnije i pametnije iskustvo. Vođen konceptom pametne produktivnosti, Huawei je posvećen razvoju proizvoda koji služi potrebama korisnika, te im omogućuje uživanje u svakom suptilnom detalju proizvoda.

Huawei proizvodi

Huawei Watch GT 3 pametni sat dolazi u dvije veličine, 46mm i 42mm. Svi korisnici koji od 13. prosinca pa do kraja godine kupe Huawei Watch GT 3, na dar će dobiti dodatne dvije narukvice koje se lako mijenjaju, a korisnici koji kupe ovaj uređaj do 7. siječnja 2022. godine, ostvaruju pravo na besplatnu zaštitu zaslona u trajanju od 12 mjeseci. Huawei Watch GT 3 dostupan je kod svih Huawei prodajnih partnera.

Uz MateBook 14s i Watch GT 3, Huawei je nedavno predstavio i nova 9 pametni telefon te MateView GT zakrivljeni monitor visoke stope osvježavanja od 165Hz koji je dostupan u dvije veličine, 27 i 34 inča.

05.01.2022. 18:01:00
Novi komentar
nužno
nužno