« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci
SJAJNO!

Huawei flagship uređaji koji ne zaobilaze niti jednu listu želja tehnoloških zaljubljenika

Premium uparivanje Mate Xs 2, FreeBuds Pro 2 i Watch GT 3 Pro

Evo što volimo!
Evo što volimo! (Huawei)
Više o

tehnologija

,

Huawei

,

zaljubljenici

Za uvod u savršeni jesenski ugođaj donosimo novosti o flagship uređajima koji zasigurno neće izostati niti sa jedne liste želja tehnoloških zaljubljenika, ali i onih manje stručnih korisnika koji su u potrazi za pouzdanim premium uređajima. Novi pametni telefon tehnološkog diva, Huawei Mate Xs 2 zadivljuje svojim fantastičnim specifikacijama, no iskustvo korištenja je potpunije kada je uparen s izvrsnim bežičnim slušalicama FreeBuds Pro 2 i nedavno proglašenim najboljim pametnim satom u industriji, Watch GT 3 Pro.

Mate Xs 2 je preklopni flagship pametni telefon. Ovaj potpuno revolucionaran dizajn, težina od samo 225 grama te lagana konstrukcija, korisnicima omogućuje sklapanje prema unutra čime im pruža posebno korisničko iskustvo. Otklopljen, Huawei Mate Xs 2 korisnicima donosi 7,8" True-Chroma sklopivi zaslon visoke razlučivosti, stvarajući autentične boje i glatke vizualne slike od početka do kraja. True-Chroma sustav kamera od 50 MP podržava Huawei XD Optics tehnologiju, podižući performanse ovog uređaja do novih razina. Mate Xs 2 opremljen je baterijom od 4600 mAh i podržava 66 W HUAWEI SuperCharge tehnologiju punjenja, produžujući trajanje baterije dok je u stanju mirovanja. Kao i ostali Huawei pametni telefoni poput nadolazeće Mate 50 serije, uređaj dolazi s predinstaliranom AppGallery trgovinom aplikacija, čime je zajamčena dostupnost svih popularnih globalnih i lokalnih aplikacija, kako bi korisnici iskoristili sve mogućnosti ovog revolucionarnog uređaja.

Huawei FreeBuds Pro 2 bežične slušalice još su jedne u nizu proizvoda razvijenih u suradnji s poznatim audio proizvođačem Devialetom. Opremljene su Ultra-hearing True Sound Dual Driver zvučnim sustavom koji pruža izvrsne audio performanse, a sadrže i tehnologiju aktivnog poništavanja buke koja ima sposobnost preciznog identificiranja vanjskog okruženja kako bi slušalicama automatski odabrao najprikladniji način za maksimalnu udobnost slušanja. FreeBuds Pro 2 mogu se besprijekorno upariti s dva uređaja za automatsko prebacivanje poziva. Što se tiče duljine reprodukcije zvuka, s uključenim sustavom za aktivno poništavanje buke, slušalice omogućuju 4 sata reprodukcije zvuka, a dok je sustav isključen, taj vremenski period se produžuje na 6,5 sati aktivne reprodukcije.

Watch GT 3 Pro pametni satovi oduševili su sve ljubitelje tehnologije i luksuza. Sat dolazi u dvije veličine, 46mm i 43 mm, a izrađen je od vrhunskih materijala poput titanijuma, keramike i safirnog stakla. Riječ je o revolucionarnim, dugotrajnim i izdržljivim uređajima koji osim pregršt značajki fitnessa i zdravlja, zaista odišu sofisticiranom izradom popraćenom elegantnim i luksuznim dizajnom. Stoga ne čudi što je Watch GT 3 Pro seriju pametnih satova upravo nedavno EISA (Experts Imaging and Sound Association) proglasila najboljim proizvodom u kategoriji pametnih satova za 2022/2023.

Štoviše, Huawei je prije nekoliko dana objavio kako je Watch GT 3 Pro dobio certifikat za potpuno novu Huawei ECG aplikaciju koja korisnicima omogućuje korištenje EKG značajke i time im omogućuje obavljanje medicinskog očitovanja elektrokardiograma srca.

28.09.2022. 13:01:00
Novi komentar
nužno
nužno