« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
FELJTON

Huanito Luksetić - I ja imam pravo na život, 2. dio

Donosimo jedinstveni feljton u deset nastavaka o životu Huanita Luksetića u kojem on sam opisuje svoju borbu s opakom bolešću i pravnim sustavom

Huanito opisuje svoju kalvariju
Huanito opisuje svoju kalvariju (Darko Vrabac)
Više o

život

,

ulje kanabisa

,

Huanito Luksetić

,

feljton

2. Pojava novih simptoma 

Na prijelazu iz 96' u 97' marljivo radeći pojavio mi se stari simptom gubitka osjeta u 
stopalima i novi u donjem dijelu kičme kao da me netko šakom drži za kralježnicu te utrnulost debelog mesa oko anusa sa tendencijom težine, što se i manifestiralo tako da sam se morao znatno opustiti kako bih obavio veliku nuždu.

Kad sam išao na veliku nuždu nisam ništa osjećao dok sam je obavljao. U početku se pojavio zanemariv problem s mokrenjem, ali kasnije se definiralo da sam se morao s vremenom i po nekoliko minuta opustiti kako bih mokrio.

Isto tako u to vrijeme doživljavao sam probleme sa erekcijom za vrijeme seksualnog 
odnosa. U početku nisam tome pridavao značaj, no s vremenom se sve više pojačavalo, tako da nisam ni uspio imati seksualni odnos što se i sad pojavljuje kao problem. Iako tužan, zbog posla sam pokušavao zanemariti i te probleme, no simptomi se više nisu povlačili u roku dva do tri tjedna, već mjesec i pol do dva.  

Nastavljam raditi i s vremenom pronalazim drugi te s vremenom i treći posao u hotelima, a 
u slobodno vrijeme i dodatne poslove ali ne izostavljajući i sport. Uvijek sam gledao da kroz 
dvadeset četiri sata radim na dva mjesta. Jednostavno volim raditi družeći se s ljudima.

Plaćao sam porez kao i svi drugi, uredno ga prijavljivao svake godine te dobivao i povrat poreza. Nisam puno zarađivao ali dostatno kako bih imao pristojan život. I sa svim predrasudama drugih o SAD-u, ja sam nailazio samo na dobre ljude, svi do 
jednoga koje sam upoznao.

Nisam bio ni svjestan niti sam znao da sam u državi gdje je kanabis dio njihove kulture. Ponudili su mi 'joint' samo jednom i ja sam odbio i od tada nitko mi nije više nudio ni forsirao. Kroz taj period do kraja 1999. godine radio sam, živio i družio se, obožavajući sportove, ali nisam previše izlazio u noćni život, osim konstantno radio noćne smjene. Izlasci me nisu interesirali, baš kao ni danas.

02.02.2015. 11:56:00
Novi komentar
nužno
nužno