« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
SEKS GURUI

Hrvatski biskupi objavili priručnik "101 romantična ideja za supružnike"

Za ljetne žege kupi dva velika vodena pištolja i ponesi ih sa sobom na plažu, započnite vodenu pucnjavu

(Shutterstock)
Više o

brak

,

Hrvatska biskupska konferencija

,

uspješan brak

,

Svjetski dan obitelji

Povodom Svjetskog dana obitelji na pomalo neočekivan način se aktivirao ured za obitelj Hrvatske biskupske konferencije koji je na svojim stranicama objavio priručnik "101 romantična ideja za supružnike".

Biskupi u priručniku zapravo prenose savjete "gurua za romantiku" Michaela Webba, uz napomeni da će oni pridonijeti vraćanju žara u brak.

Voditelj Ureda HBK za obitelj Petar-Krešimir Hodžić smatra da su sve predložene ideje dobre, iako su neke prijedloge morali prilagoditi hrvatskim prilikama.

"Jedna od ideja je bila da suprug ili supruga dok vozi drži svog bračnog partnera za ruku. To je moguće ako imate automatski mjenjač, no kod nas bi to bio poziv na neodgovornost", kazao je Hodžić.

Među 101 idejom ima vrlo kreativnih savjeta koji se mogu sprovesti u djelo s i bez financijskih sredstava, ističemo sljedeće prijedloge:

Ako ste na nekom samotnom mjestu blizu mora ili jezera u toplom dijelu godine, otiđite na spontano kupanje bez odjeće, pazeći da vaša avantura ostane nezamijećena.

Ako imaš umjetničkog dara, otiđi na tečaj slikanja aktova. Vježbaj dok ne stekneš samopouzdanje, a potom zamoli supruga/suprugu da ti pozira. Pokaži joj/mu sliku naglašavajući kako voliš svaki centimetar njegovog/njezinog tijela.

Kupi supruzi zlatnu ribicu u staklenoj posudi. Na posudu nalijepi sljedeću poruku: „Od svih riba na svijetu ti si prava riba za mene!"

Za ljetne žege kupi dva velika vodena pištolja i ponesi ih sa sobom na plažu. Izvadi ih i dobaci jedan svojoj/svojem suprugu/zi te započnite veliku vodenu pucnjavu.

Kada budete u prigodi kupati se u velikoj kadi, stvorite romantično ozračje tako što ćete oko kade upaliti svijeće, uliti u vodu eterično ulje, a na površinu prosuti ružine latice. Suprug neka pusti suprugu da prva uđe u kadu, a dok ona bude uživala kupajući se, neka joj posluži pjenušac i jagode s čokoladnim preljevom prije nego joj se pridruži.

Ako tvoj/a suprug/a odlazi od kuće na nekoliko dana, reci mu/joj da si zbog brige za njegovu/njenu sigurnost organizirala/o tjelesnu stražu da ga prati. Potom mu/joj daj malog plišanog medvjedića.

 

09.02.2010. 11:27:30
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Moris
    15.02.2010. 13:51
    Pa ovo je da ne povjeruješ niti vlastitim očima niti idejama koje nam se serviraju ... Da netko drugi sugerira takvo što a ne sam Ured HBK-a, riječ ne bih rekao ...
  2. avatar
    Filip
    15.02.2010. 21:12
    Sve ide nizbrdo kad se servisiraju savjeti onih koji drugačije govore nego što misle,a opet rade suprotno od onoga za što se predstavljaju.i sve o državnom trošku tisućljećima i na vlastitu doživotnu duhovnu sramotu.
Novi komentar
nužno
nužno