« Nogomet
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
BRAVO!!!

Hrvatska pobijedila Srbiju 2-0

Hrvatska sada ima devet bodova više od Srbije, što bi uz ozbiljan pristup do kraja kvalifikacija trebalo donijeti ravnopravnu bitku s Belgijom za prvo mjesto

Ola i Mandžo su riješili stvar
Ola i Mandžo su riješili stvar (Arhiva)
Više o

Svjetsko nogometno prvenstvo

,

Hrvatska Srbija

,

pobjeda

,

rezultat

,

Brazil 2014

Hrvatska je pobijedila Srbiju 2-0 u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu i praktički je izbacila iz konkurencije za mjesto koje vodi u Rio.

Nakon dva gola napadačkog dvojca Mandžukić - Olić u provm poluvremenu, drugo je odigrano prilično mudro i smirujuće, sa željom da se igra umrtvi i utakmica bez velikih rizika dovede do kraja.

Srbija je u drugom poluvremenu pokazalo puno više, no kad bi sve napravili kako treba Pletikosa je pokazao zašto je i dalje prvi golman reprezentacije. U dva je navrata zaustavljao sigurne golove, jednom čak i dva udarca u istom napadu, tako da je do kraja ostao rezultat s poluvremena.

Veliku utakmicu odigrao je i debitant Mateo Kovačić, sigurno i lucidno s puno trke i dobrih poteza, a Mandžukić je dobio toliko batina da se vjerojatno ne sjeća kad su ga toliko tukli. No, za divno čudo, Štimac je očito uspio zaustaviti jezike naših igrača koji nisu raspravljali sa sucem koji je Srbima dao tri žuta, a mogao je barem još toliko.

Hrvatska sada ima devet bodova više od Srbije, što bi uz ozbiljan pristup do kraja kvalifikacija trebalo donijeti ravnopravnu bitku s Belgijom za prvo mjesto, a ne zaboravimo, Belgijanci još moraju doći na Maksimir ...

22.03.2013. 20:04:00
Novi komentar
nužno
nužno