« Nogomet
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
BLAMAŽA

Hrvatska izgubila od Škotske, Štimac nudi ostavku

Nakon utakmice Štimac je u izjavi za HTV ponudio ostavku kao moralan čin po svom mišljenju, no tijekom utakmice je čuo što navijači misle o njemu

Štimac je javno ponudio ostavku, hoće li je Mamić prihvatiti
Štimac je javno ponudio ostavku, hoće li je Mamić prihvatiti (Facebook)
Više o

Igor Štimac

,

ostavka

,

Škotska Hrvatska

Hrvatska je izgubila i zadnju utakmicu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo sljedeće godine u Brazilu, Škotska je na Hamden Parku bila opet bolja i pobijedila s 2:0.

Nismo se osramotili, to se ne može reći, no ponovno su bile dovoljne dvije rupe od po par minuta da dobijemo golove, a naši su se napadači našli u tek nekoliko poluprilika, bez stvarne šanse za gol.

I u prvom i u drugom poluvremenu bili smo u najmanju ruku ravnopravni nabrijanim i razigranim Škotima, no jednostavno se ne možemo osloboditi gubitničke atmosfere koja je započela upravo protiv Škotske u lipnju kad su nas istim rezultatom dobili usred Zagreba.

Kod prvog gola Škota sudac je mirne duše mogao dosuditi prekršaj u napadu, jer je Snodgrass naskočio na Lovrena s leđa i postigao gol, a drugi gol je posljedica potpune dekoncentracije obrane.

Naime, Škoti su dobili penal nakon prekšaja Vide na Anyai, Pletikosa je obranio, no naši su stajali kao lutke u izlogu kad je Naismith uletio i zakucao u mrežu.

Štimac je u prijenosu nakon utakmice izjavio da će ponuditi ostavku HNS-u, pa ćemo vidjeti što će biti, no iskreno sumnjamo u to ....

15.10.2013. 23:20:00
Novi komentar
nužno
nužno