« Rukomet
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Hrvatska izgubila od Mađarske

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Drago Sopta/CROPIX)
Više o

Hrvatska rukometna reprezentacija

,

hrvatska-mađarska

,

kvalifikacije za europsko prvenstvo u rukometu

U susretu drugo kola skupine 4 kvalifikacija za Europsko rukometno prvenstvo reprezentacija Hrvatske je izgubila u Veszpremu od Mađarske 28:30 (16:15)

Rukometaši Hrvatske doživjeli su u Mađarskoj prvi poraz u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo iako su do 47. minute stalno bili u vodstvu. Reprezentativci pod vodstvom izbornika Line Červara nastupili su bez trojice ponajboljih igrača, Ivana Balića, Mirze Džombe i Blaženka Lackovića. Od samog početka rezultat je bio na našoj strani, a igra je pokazivala želju da se odmah nakon drugog kola riješe sve dileme oko osiguravanja jednog od prva dva mjesta u skupini i plasmana na europsko prvenstvo u Austriji.

U 26. minuti Puljezević brani sedmerac Horvatu i umjesto da hrvatska reprezentacija stekne prednost od četiri gola, Mađari preko Csarszara smanjuju na 13:15 i potom završavaju prvo poluvrijeme s minimalnim zaostatkom od jednog pogotka (15:16).

Drugo poluvrijeme su hrvatski igrači odlično otvorili i vodili od jednog do dva pogotka razlike sve do 47. minute, kada Mađari prvi put prelaze u vodstvo. Sjajnom dvojcu Csarszar - Gal u završnici se pridružio i Putics sa tri pogotka, a kada je probranio i vratar Puljezević Mađari su sigurnom igrom priveli utakmicu kraju. (metro-portal)

02.11.2008. 15:57:24
Novi komentar
nužno
nužno