« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
BRITANCI:

Hrvatska ima odlične zubare

Kvalitetne stomatološke usluge u Hrvatskoj se mogu dobiti jeftinije u usporedbi s cijenama u Velikoj Britaniji

Zubi
Zubi (DeviantArt)
Više o

zubi

,

hrvatski stomatolozi

,

stomatologija u Hrvatskoj

,

zubari

Britanci, frustrirani dugim čekanjem na termine i poskupljenja stomatološkog liječenja u svojoj zemlji, sve češće traže jeftinija rješenja u inozemstvu, a među zemljama koje odabiru jest i Hrvatska, izvješćuje u srijedu britanski portal Guide2Croatia.

>>Zašto vam pranje zubi može spasiti život?

S povećanjem broja različitih 'low-cost' zrakoplovnih kompanija, putovanje u zemlje srednje i istočne Europe postaje sve popularnije među Britancima, a godišnje više od 50.000 britanskih građana putuje u inozemstvo kako bi obavilo većinu zdravstvenih usluga.

Hrvatska, koja je u Velikoj Britaniji već dobro poznata kao turističko odredište, odnedavno je postala i jedno od sve popularnijih odredišta za stomatološko liječenje.

Kvalitetne stomatološke usluge mogu se dobiti uza znatne uštede u usporedbi s cijenama u Velikoj Britaniji i drugim europskim zemljama, a moguće je spojiti vrlo ugodan odmor s liječenjem zuba koje je moguće dogovoriti za nekoliko sati, navodi portal.

Guide2Croatia nudi kupnju nekretnina u Hrvatskoj, turistički smještaj, daje program kulturnih događanja, preporuke za restorane, te prenosi vijesti o Hrvatskoj.(hina/metro-portal)

20.10.2010. 22:20:00
Novi komentar
nužno
nužno