« Televizija
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
FANOVI

Hrvatska Facebook stranica Eurosporta

Eurosport pokrenuo hrvatsku Facebook stranicu za intenzivnu komunikaciju s domaćim sportskim fanovima

Facebook stranica za hrvatske fanove Eurosporta
Facebook stranica za hrvatske fanove Eurosporta (Eurosport)
Više o

Facebook stranica

,

Eurosport

Eurosport, omiljena destinacija strastvenih poklonika sporta, pokrenuo je Facebook stranicu na hrvatskom jeziku i domaćim sport­skim fanovima zaželio dobrodošlicu u internacionalnu zajednicu od 6,4 milijuna sljedbenika. Facebook stranica Eurosport Hrvatska dostupna je na linku www.facebook.com/EurosportHR. Uz sportske vijesti i diskusije, ekskluzivni sa­držaj i prijenose, cilj joj je pobuditi strasti hrvatskih navijača u svim sportskim disciplinama.

Hrvatska Eurosport Facebook zajednica je u samo tjedan dana od pokretanja dosegla više od 15.000 fanova. Oni će pratiti najveće svjetske sportske priče, a istovremeno će biti bliže i hrvatskim sportskim herojima. Eurosport Hrvatska Facebook stranica uz mnoštvo sadržaja donosi ekskluzivne vijesti vezane uz na­dolazeće utakmice Bundeslige u kojima se ističu Tin Jedvaj, Ivo Iličević i Andrej Kramarić, teniske Grand Slam turnire Roland Garros i US Open s Marinom Čili­ćem, biciklističke utrke uz Kristijana Đuraseka, kao i nagradne natječaje vezane uz velike sportske događaje.

Victoria Davies, potpredsjednica i Country Manager za Discovery i Eurosport za jugoistočnu Europu je izjavila: „Hrvatska je naše ključno tržište u jugoistočnoj Europi i uvijek tražimo načine kako bi se na lokalnoj razini mogli povezati s na­šim gledateljima. Za nas se sport vezuje uz odanost, požrtvovnost i navijačko ludilo, stoga želimo potaknuti strastvene navijačke rasprave naših fanova. Proš­log ljeta smo organizirali susret s najboljim hrvatskim tenisačem Marinom Čili­ćem, na kojem su navijači imali ekskluzivnu priliku pozdraviti svoju tenisku zvi­jezdu u Zagrebu, neposredno pred njegov odlazak na US Open. Pokretanje Eu­rosport Hrvatska Facebook stranice, komunikacijske platforme kojom ostvaruje­mo direktnu vezu s našim gledateljima u Hrvatskoj, prati veliki nagradni na­tječaj koji najvećeg ljubitelja tenisa nagrađuje s dvije ulaznice za muško polufi­nale Roland Garrosa i putovanjem u Pariz."

Detaljnije o natječaju: https://apps.facebook.com/eurosport_tennis

29.03.2016. 19:01:00
Novi komentar
nužno
nužno