« Nogomet
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
NAPOKON!

Hrvatska demolirala Azerbajdžan 6:0

Prvi puta u mandatu Nike Kovača Hrvatska je odigrala utakmicu dostojnu svog renomea

Modrić je zabio iz penala
Modrić je zabio iz penala (Arhiva)
Više o

Andrej Kramarić

,

Ivan Perišić

,

Hrvatska Azerbajdžan

Hrvatska je pobijedila Azerbajdžan u pravoj rapsodiji pred prepunim osječkim Gradskim vrtom rezultatom 6:0. Kovač je napokon postavio igru kako treba, uveo Kramarića koji je bio prava napast od prve sekunde, a on je i probio bunker Azera već u 11. minuti.

Nastavak prvog poluvremena protekao je u uraganskim napadima Hrvatske, a nakon što se Kovačić ozlijedio i izašao u 23. minuti, ušao je nabrijani Perišić koji je u 34. i 44. minuti zabio dva gola, oba glavom.

Poluvrijeme je zatvorio sjajnim golom vrijedni Marcelo Brozović koji je sjajno primio Modrićevo dodavanje i iz okreta zabio ljevicom.

Drugo je poluvrijeme također počelo serijama napada Hrvatske, a Modrić je realizirao jedanaesterac nakon rušenja Srne u 54. minuti, da bi golijadu završili sami Azeri autogolom kapetana Sadygova u 60. minuti.

Nakon toga je tempo utakmice pao, Azerbajdžan je imao loptu u nogama nešto više nego u prvih sat vremena, no jalovi pokušaji iz daljine nisu dali ploda.

Hrvatska nakon prve tri utakmice ima maksimalnih 9 bodova i još nije primila gol, tako da Talijanima sigurno nije svejedno ...

13.10.2014. 22:36:49
Novi komentar
nužno
nužno