« Hi-tech
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
SJAJNO!

House of Marley audio oprema

Iznimno interesantan brend u kojem bi posebno izdvojili proizvode iz „Audio“ segmenta

House of Marley - vrhunska oprema
House of Marley - vrhunska oprema (E mobile)
Više o

House of Marley

,

audio oprema

U moru proizvođača ono što izdvaja HoM (House of Marley) je specifična filozofija i pristup iza kojeg stoji obitelj Marley, prezime kultnog, gotovo plemićkog glazbenog statusa.
U svijetu je brend daleko više poznat ali je dostupan i u Hrvatskoj posredstvom tvrtke E mobile.

Naravno sve što ide uz ovaj brend sljedi vječne značajke Reaggea, no bez obzira na rasta filozofiju u pozadini su čvrsto određeni principi koji ne smiju narušiti značaj filozofije koju HoM želi predstavljati.

Vizija i ideali Bob Marleya o boljem svijetu, stvorenom sa strasti ,ljubavi i međusobnoj odgovornosti pretače navedena načela u proizvod. U HoM-u vjeruju da će sa svakim korakom, dio po dio stvoriti svijet kakav su zamislili kroz proizvode koji stvaraju i time nesebično pružaju i vraćaju radost.

HoM audio oprema je posebno konstruirana za vrhunsku jasnoću, snažni, puni rezonantni bas, sa visokom kvalitetom i dizajnom imajući na umu što manji utjecaj na okoliš. Dakle, glazba zvuči kao što je umjetnik zamislio, a vi se osjećate dobro što koristite baš Marley-a za slušanje te glazbe.

Pitate se kako?!

Prvo bi željeli navesti organizaciju 1Love koja svakom kupcu omogućava da doprinese dobrotvornim ustanovama u za mlade, očuvanju planeta i globalnog mira. Za svaki kupljeni proizvod dio novca se usmjerava po svijetu potrebitima, ono što nam se sviđa je golema pozitivna energija iza svega jer u HoM-u smatraju da na taj način zahvaljuju i vraćaju ukazano povjerenje stvarajući svijet boljim mjestom .

Doprinos ide mnogim neprofitnim organizacijama poput; The United Nations Environment Programme (UNEP), Water, African Leadership Academy, Invisible Children i mnoge druge.

Što proizvod ima s filozofijom?

Proizvodi sljede principe koji su povezani sa navedenim načelima:
Superiorna kvaliteta - Zvuk kakav bi trebao biti, sa srcem od ljudi koji vole i žive glazbu
Obnovljivi izvori - Visoko kvalitetni proizvodi etički i ekološki prilagođeni u najvećoj mogućoj mjeri, korištenjem prirodnih materijala i obrtničkih/ljudskih vještina.
Proizvod sa stvarnom namjenom - stvoren da služi svrsi dugoročno.

Proizvodi

Opisati HoM proizvode jako je teško usprkos njihovoj jednostavnosti. Vješto korištenje prirodnih naterijala, dizajn, sitni detalji uklopljeni su u doista posebne proizvode. HoM proizvodi izgledaju kao ukras, napravljeni su da traju, mogu se uklopiti u svakodnevnicu, posao, hobi.... jednostavno napravljeni su da korisnika zadovolje u svakom pogledu.

Izbor proizvoda je doista širok, sve vrste slušalica prepoznatljivog stila, bluetooth zvučnici impresivnih karakteristika zadovoljit će manje zahtjevne kupce pa sve do premium korisnika.

Na kraju proizvodi su namjenjeni populaciji koja svojim odabirom iskače iz uobičajenih
okvira sa svojim stilom, bez obzira na godine i audiofilske sklonosti.

02.03.2015. 13:24:00
Novi komentar
nužno
nužno