« Horoskop
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
EH, DA ...

Horoskop zna koja ste prirodna nepogoda

Horoskop zna puno o ljudskom karakteru, pa ne čudi da se netko sjetio usporediti znakove horoskopa s prirodnim katastrofama - pročitajte koja ste vi

Koji je znak horoskopa najveća katastrofa?
Koji je znak horoskopa najveća katastrofa? (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

prirodne katastrofe

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan - vulkan, jer mogu u bilo kojem trenutku eksplodirati i pomesti sve i svakoga tko im se nađe na putu, često i bez neke najave.

Bik - potres, jer se ne pojavljuju tako često, no kad stignu, iza njih ostaje samo razaranje. Dobra stvar je što stvarno izbjegavaju sukobe u bilo kojoj situaciji.

Potres

Blizanci - pješčana oluja, jer upravo su tako neukrotivi i nemirni, pošto sve što rade, rade maksimalnom brzinom i nemoguće je predvidjeti gdje će i kako završiti.

Rak - tsunami, naletjet će snažno i iznenada i zaliti vas emocijama preko glave, stoga pazite da ih ne gurnete preko ruba jer ćete teško izdržati navalu suza.

Lav - požar, jer se njihova ljutnja širi zastrašujućom brzinom i zahvaća apsolutno sve u bližoj okolici, tako da često ima gomila kolateralnih žrtava.

Djevica - lavina, jer njihov mirni karakter zapravo služi gutanju i spremanju osjećaja, a kad sve brane popuste, srušit će vam se svom snagom na glavu.

Vaga - uragan, njihovi izljevi bijesa stižu nepredvidljivo i snažno, a nikad nećete znati što će napraviti sljedeće.

Škorpion - grmljavina, pošto su izuzetno destruktivni i tajanstveni, pojavljuju se kad ih ne očekujete i udaraju zastrašujućom energijom koja spaljuje sve u krugu od sto metara.

Strijelac - tornado, jer traju kratko, ali s nevjerojatnim izljevom energije kojoj se sigurno ne želite naći na putu, bolje vam je gledati izdaleka.

Jarac - mećava, jer ledeni udar koji ćete doživjeti od njih mrzne i kosti, a kamoli ne sve ostalo što ste izložili.

Vodenjak - udar asteroida, jer ionako se ponašaju kao da su pali s nekog drugog planeta i neke stvari im nisu jasne, ali mogu biti zastrašujuće destruktivni kad žele.

Ribe - poplava, jer izljev emocija kod njih je izuzetno intenzivan i dugotrajan, prodire u apsolutno sve pore bića, kako njihovog tako i osobe na koju se ljute.

03.06.2017. 15:46:00
Novi komentar
nužno
nužno