« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
HE HE

Horoskop za praznovjerne

Gotovo svaki od znakova horoskopa ima neku svoju malu tajnu, praznovjerje kojeg se jednostavno mora držati

Tko ne voli crne mačke
Tko ne voli crne mačke (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

praznovjerje

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

Ovan nije praznovjeran znak, no poštuje praznovjerje drugih i obziran je prema njima, pa je tako dobar partner praznovjernima.

>> Ovan - godišnji horoskop za 2014. >>

Bik prilično polaže na horoskope, astrolozi i numerolozi su mu običajena ekipa, a nema ništa protiv ni dobrog starog gatanja iz taloga kave kako bi provjerio ljubavne izglede. Sve u svemu, kad vidi crnu mačku, bježi na drugu stranu i panično traži gumbe po odjeći kad vidi dimnjačara.

>> Bik - godišnji horoskop za 2014. >>

Blizanci na prvu ne vjeruju ni u što, sve dok im ne dokažete da to ima smisla i, što je njima naročito važno, financijske koristi za njih. Stoga, kad ih zasvrbi lijevi dlan, sigurno se neće počešati nego će trpiti i čekati da dobije na lotu ili pozvoni poštar s nasljedstvom.

>> Blizanci - godišnji horoskop za 2014. >>

Rak će vrlo rado objestiti sve što treba iznad vrata kako ne bi uletio kakav urok, pazit će na sve znakove dok hoda gradom, a najdraže mu je skupljati djetelinu s četiri lista.

>> Rak - godišnji horoskop za 2014. >>

Lav će uvijek na dnu ladice imati neku knjigu o alternativnoj medicini i radiesteziji, iako će prilično bučno prosvjedovati kad ga netko proglasi praznovjernim. No, bubamara na prozoru znači da dolaze gosti, i on već kreće u nabavku ...

>> Lav - godišnji horoskop za 2014. >>

Djevica voli sve što je paranormalno i s one strane, poštuje sve savjete naših baka o čuvanju planova, skrivanju bijelih novaca za crne dane i nikad, ali nikad neće proći ispod ljestava na cesti, pa makar morala zagaziti u najveću baru na ulici.

>> Djevica - godišnji horoskop za 2014. >>

Vaga je, naravno, racionalan znak koji za svaki slučaj, upravo iz tog razloga, vješa potkove na vrata, nosi tirkizni nakit protiv uroka i uvijek baca sol preko ramena kad je prospe jer - nikad ne znaš ...

>> Vaga - godišnji horoskop za 2014. >>

Škorpion voli znati na čemu je, stoga ostavlja pravo bogatstvo vidovnjacima, astrolozima, numerolozima i vračarama, sve kako bi unaprijed čuo sve moguće loše vijesti i nabavio amajlije koje će ga od toga sačuvati.

>> Škorpion - godišnji horoskop za 2014. >>

Strijelac nije pretjerano praznovjeran, no, kao i Vaga, voli biti osiguran sa svih strana da mu njegova luda priroda ne bi nanijela neku štetu, pa će uvijek pažljivo slušati savjete "stručnjaka za praznovjerje" i krišom ih primjenjivati.

>> Strijelac - godišnji horoskop za 2014. >>

Jarac vjeruje u snove, čita sve što ima veze s okultnim temama po svim časopisima kod frizera i u kafiću, pazeći dobro da ga netko ne idi.

>> Jarac - godišnji horoskop za 2014. >>

Vodenjak voli sve - od knjiga preko teorija zavjere do runa, ciganskih vračara, tajnih društava i astrologije. Neće, naravno, nikad priznati da ne prolazi ispod ljestava na cesti, no vrlo pazi na sve znakove koje vidi.

>> Vodenjak - godišnji horoskop za 2014. >>

Ribe su sanjari i obožavaju tumačiti snove, karte za proricanje kao da su smišljenje za njih, a obožava astrologiju, dok su im vidovnjaci uvijek pomalo sumnjivi. 

>> Ribe - godišnji horoskop za 2014. >>

24.07.2014. 15:45:00
Novi komentar
nužno
nužno