« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
ŠTO RADITI?

Horoskop i dani u tjednu

Svaki dan u tjednu ima jedno nebesko tijelo za vladara, pa se prema tome može odrediti koje će aktivnosti dati najbolje rezultate

Subota je dan za obitelj
Subota je dan za obitelj (Shutterstock)
Više o

Jupiter

,

Sunce

,

Mars

,

horoskop

,

Venera

,

Mjesec

,

Saturn

,

Merkur

,

dani u tjednu

,

planeti vladari

Ponedjeljak - Mjesec vlada prvim radnim danom u tjednu, što je glavni razlog za promjenjivo raspoloženje. Planiranje novih poslova najbolje ćete odraditi upravo na taj dan, još ako se poklopi da je mladi Mjesec bit će savršeno, a najbolje će se osjećati Rakovi.

Utorak - Mars je vladar utorka, što znači da je to dan za akciju, od sporta do donošenja odluka. Izbjegavajte svađe i sukobe jer će biti jači nego drugih dana u tjednu, a Ovnovima je ovo najbolji dan.

Srijeda - Merkur je vladar sredine radnog tjedna, pa sve što je povezano s komunikacijama i učenjem ide vam od ruke. Trebate li savjete, ovo je dan kada ćete ih dobiti, ugovorite sve važne sastanke i pišite molbe za posao i životopise, najbolje ih je slati srijedom.

Četvrtak - vladar Jupiter simbolizira rast i ekspanziju, pa je ovo najbolji dan za počinjanje novih, lukrativnih poslova i traženje pravnih savjeta. Hedonizam je četvrtkom zabranjen, posvetite se novim stvarima svom snagom.

Petak - Venera radi od ovog dana emotivno čudo, pa su vjenčanja, početak zajedničkog života ili zavođenje upravo u petak najbolji. Ženska pitanja, od zdravlja nadalje, također se rješavaju petkom, kao i pregovori o kreativnim poslovima. 

Subota - Saturn nas povezuje s podrijetlom i korijenima, pa se sjetite roditelja i starijih prijatelja i članova obitelji. Obnova bilo čega starog, od veza do kuće koju ste kupili na selu počinje subotom i tako daje najbolje rezultate.

Nedjelja - Sunce vlada nedjeljom, iskoristite njegovu pozitivnu energiju za smišljanje novih poslova, dogovarajte se s mužem ili ocem jer će biti uspješno, a ako želite biti zapaženi u društvu, organizirajte druženje.

05.09.2015. 18:00:00
Novi komentar
nužno
nužno