« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
CES 2019

HONOR View20 na CES-u

HONOR View20 predstavlja Honorov najnoviji ulazak na tržište flagship pametnih telefona, pružajući vrhunske tehničke performanse te dizajn i stil na još višoj razini

HONOR View20
HONOR View20 (Honor)
Više o

CES 2019

,

HONOR View20

HONOR, vodeći e-brand pametnih telefona, danas je na svjetskom sajmu elektronike CES 2019 pretpremijerno predstavio svoj najnoviji flagship pametni telefon - HONOR View20 - s elitnim značajkama kao što su 48-megapikselna AI Ultra Clarity stražnja kamera i 3D TOF kamera, All-View zaslon i čipset visokih performansi, što najzahtjevniji korisnici i očekuju.

HONOR je od svog osnutka postigao eksplozivan rast. U 2017. godini HONOR je postao vodeći e-brand pametnih telefona u Kini, a trag je ostavio i na globalnom tržištu. Njegova međunarodna prodaja značajno je porasla tijekom protekle godine. Sa 7. siječnjem 2019. godine, broj fanova HONOR-a na inozemnim tržištima premašio je 1 milijun!Novom branding kampanjom u novoj godini, HONOR gradi vezu između mladih u svijetu te im pruža jednaku i energičnu zajednicu u kojoj ih potiče da dijele ideje i slijede svoje snove. Do sada je na inozemnim tržištima registrirano 20 HONOR klubova te je održano 50 događanja za fanove, 10 milijuna ljudi posjetilo je HONOR klub i generirano je više od 650.000 interaktivnih postova.

„Kao vodeći e-brand, Honorova je misija stvoriti inteligentan svijet osmišljen prema potrebama mladih u srcu", rekao je g. George Zhao, predsjednik Honora. „Honorov je cilj rasti i dosegnuti nova tržišta kako bismo fanovima diljem svijeta omogućili neusporedivu tehnologiju, bogatija i raznolikija životna iskustva i izniman stil."

HONOR View20 - flagship pametni telefon bez premca s vodećim značajkama

HONOR View20 predstavlja Honorov najnoviji ulazak na tržište flagship pametnih telefona, pružajući vrhunske tehničke performanse te dizajn i stil na još višoj razini. Ovaj je vrhunski pametni telefon opremljen prvom na svijetu 48-megapikselnom stražnjom kamerom visoke razlučivosti.

Elitnu 48-megapikselnu kameru pokreće umjetna inteligencija (AI) te tako omogućuje nevjerojatne fotografije. Novi način rada '48MP AI Ultra Clarity' spaja nekoliko 48MP slika u jednu 48MP fotografiju, stvarajući tako 'Super 48MP fotografiju' izvrsne jasnoće.

HONOR View20 također dolazi i s naprednom 3D stražnjom kamerom koja može skenirati i prepoznati objekte u stvarnom svijetu. Algoritam za AI i 3D modeliranje omogućuje niz korisnih i zanimljivih aplikacija, od toga da svoje tijelo na fotografijama i videozapisima učinite tanjim, preko igranja igara s detekcijom pokreta, do računanja kalorija u hrani.

Ekstremne performanse s najnovijim tehnologijama na umu

HONOR View20 prvi je model koji je na inozemnom tržištu opremljen naprednim 7nm Kirin 980 AI čipsetom s dvostrukim NPU-om; zatim GPU Turbom 2.0 koji uvelike poboljšava grafičke performanse; i baterijom od 4000 mAh sa SuperCharge brzim punjenjem.

Kirin 980 čipset predstavlja 75-postotno poboljšanje brzine u performansama jedne jezgre u odnosu na prethodnu generaciju. Kirin 980 također sadrži Mali-G76 GPU za poboljšanje performansi za 46 %. Performanse uređaja HONOR View20 značajno su povećane, dok je potrošnja energije smanjena za 58 %, pružajući time revolucionarni napredak u korisničkom iskustvu.

Honorovi su inženjeri razvili inovativnu tehnologiju 'The NINE Liquid Cooling Technology' koja pruža vrlo učinkovit sustav hlađenja tekućinom kako bi učinkovitije raspršila toplinu i postigla bolje performanse.

Ovaj vrhunski pametni telefon opremljen je 25-megapikselnom prednjom kamerom integriranom u zaslon. Inovativan All-View zaslon pruža bolji doživljaj korištenja jer ne sadrži notch/zub te prekriva čak 91,8 % prednje površine telefona.

HONOR View20 usvojio je posebnu tehniku koja omogućuje da svjetlo bez problema dopre do prednje kamere. Honorovi inženjeri koriste poseban držač za precizno postavljanje prednje kamere ispod prozirnog otvora na zaslonu veličine samo 4,5 mm. Poseban materijal za povezivanje zaslona koristi se kako bi se spriječilo da u kameru uđe svjetlo koje zaslon emitira, što omogućuje najbolje moguće fotografije s pametnim telefonom.

G. George Zhao dodao je: „Honorova View serija korisnicima donosi revolucionarnu tehnologiju i vrhunsku izvedbu. S Honorom View20 pomičemo granice onoga što je moguće kod flagship pametnog telefona. Izuzetno smo ponosni na HONOR View20 - prekrasan spoj inovacija, moći i funkcija - telefon koji hrabro naglašava Honorov ugled i predanost elegantnom dizajnu."

Nova generacija dizajna i estetike

Iz perspektive dizajna, HONOR View20 prvi je pametni telefon koji koristi naprednu tehnologiju nanolitografije kako bi razvio nevidljivu nano teksturu na tijelu telefona. Četvrta generacija nano-vakuumskog premaza i procesa nevidljive aurora teksture stvaraju živopisan i dinamičan gradijent boje u obliku slova V s blistavim efektom, razbijajući tako kalup tradicionalnih flagship pametnih telefona u dimenzijama i stilu.

HONOR je na CES-u također najavio novu plavu boju 'Phantom blue' za HONOR 8X koja ima 2.5D dvostruku teksturu aurora stakla s rešetkastim efektom, pružajući elegantan i gladak izgled i dojam. Od svog predstavljanja u rujnu prošle godine, Honor 8X se na globalnoj razini prodao u više od šest milijuna primjeraka. Sveukupno, X serija je prodana u više od 50 milijuna primjeraka diljem svijeta.

Ogroman uspjeh Honorovih najnovijih pametnih telefona i brz rast popularnosti brenda potaknut je neprekidnom predanošću tvrtke da korisnicima ponudi vodeće inovacije i dizajn u industriji pametnih telefona, koja i dalje osvajaju priznanja diljem svijeta.

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal i na Instagramu >>

09.01.2019. 13:29:00
Novi komentar
nužno
nužno