« Biznis
objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana
BIZNIS

HONOR se vraća!

HONOR se u Kini u trećem kvartalu vratio na prvo mjesto u tržišnom udjelu pametnih telefona

HONOR je opet prvi
HONOR je opet prvi (Arhiva)
Više o

Kina

,

Honor

,

prvo mjesto

,

treći kvartal

Prema najnovijem izvješću o tržišnom učinku, koje su objavili Counterpoint, Canalys i IDC, HONOR se u trećem tromjesečju 2023. u Kini vratio na prvo mjesto u tržišnom udjelu pametnih telefona.

U izvještaju Counterpointa istaknuto je kako je HONOR usredotočen na ponudu pristupačnijih proizvoda srednje klase s promotivnim cijenama za trgovce i potrošače, te kako se ova strategija pokazala učinkovitom. HONOR tako prednjači na tržištu s udjelom od 18,3%, zahvaljujući nedavno lansiranim HONOR X50 i HONOR 90 pametnim telefonima.

HONOR X50 serija fokusirana je na poboljšanje izdržljivosti, kao nova jedinstvena prodajna točka, što je dodalo zamah isporukama u trećem kvartalu. S druge strane, HONOR je pokazao ambicije u kategoriji preklopnih pametnih telefona, uključujući HONOR V torbicu i Magic Vs2, nudeći potrošačima različite specifikacije i raspone cijena uređaja.

Honor se vratio na prvo mjesto nakon više od godinu dana, sa svoja 3 nova sklopiva modela poboljšavši svoju poziciju u segmentu visoke klase od 600 USD", naglasio je IDC. A kada je riječ o tržištu sklopivih uređaja, HONOR Magic V2 zauzeo je prvo mjesto među svim sklopivim modelima u trećem kvartalu 2023. u Kini. 

31.10.2023. 16:00:00
Novi komentar
nužno
nužno