« Hi-tech
objavljeno prije 19 dana i 21 sat
COOL

HONOR se šali sa Samsungom

HONOR se ispričava vlasnicima Samsung Galaxy Z Folda zbog lansiranja tanjeg i lakšeg Magic V3

Ono, sorry ;) ;)
Ono, sorry ;) ;) (Arhiva)
Više o

HONOR Magic V3

HONOR, globalni proizvođač pametnih uređaja, objavio je najmanju ispriku na svijetu vlasnicima Samsung Galaxy Z Folda, pripremajući se za europsko predstavljanje najtanjeg preklopnog telefona na svijetu, HONOR Magic V3.

S debljinom od samo 4,35 mm kada je rasklopljen, 9,2 mm kada je sklopljen i težinom od 226 g [1], HONOR se poziva na prouzročene neugodnosti s kojima se suočavaju vlasnici Samsung Galaxy Z Folda. Kao znak pažnje, HONOR je objavio javnu ispriku kako bi se obratio onima koji su već kupili deblju alternativu Samsung preklopnog uređaja. Uoči mogućeg razočaranja vlasnika Samsunga zbog kupnje debljeg i težeg preklopnog telefona prije predstavljanja HONOR-ovog premium uređaja, HONOR je ugravirao ispriku od 813 znakova duž šarke Magic V3. Ova javna isprika, koja spaja vrhunsku tehnologiju s jednim od najstarijih oblika umjetnosti, realizirana je kroz suradnju sa 78-godišnjim britanskim mikro-umjetnikom Grahamom Shortom. Poznat kao "Ruke genija", Graham je specijalist za stvaranje složenih remek-djela na najmanjim površinama, vidljivih samo pod mikroskopom.

Kao što je HONOR posvećen razvoju vodećeg preklopnog telefona s modelom Magic V3, Graham Short je jednako predan svom zanatu, zahtijevajući iznimnu preciznost u svom radu. On je usavršio tehniku graviranja između otkucaja srca kako bi postigao preciznost potrebnu za njegova djela. Zbog toga stvara samo četiri remek-djela godišnje, čime privlači poznate klijente kao što su Elton John, Stephen Fry i Kim Kardashian.

HONOR Magic V3 predstavljao je jedinstven izazov zbog svojih tankih, zaobljenih rubova koji su otežavali mikroskopsko graviranje," objasnio je Graham. „Unatoč tome, uspio sam ugravirati HONOR-ovu ispriku od 166 riječi na šarku telefona. Najveći izazov bio je izuzetno izdržljiv metal, zbog čega sam za graviranje koristio igle s vrhom od dijamanta."

Grahamu je trebalo 90 sati da ručno ugravira ispriku koja je vidljiva samo pod mikroskopom zbog izuzetne tankoće ovog uređaja.

Avikar Jolly, Director marketinga, HONOR Europa dodao je: „Željeli smo priznati neugodnu situaciju u koju smo doveli vlasnike Samsung Galaxy Z Folda i smatrali smo da je jedino ispravno uputiti iskrenu ispriku. Bez papira pri ruci, odlučili smo koristiti Magic V3 kao platno. Zbog njegove vodeće tankoće, morali smo značajno smanjiti veličinu teksta, slučajno stvarajući najmanju ispriku na svijetu na najtanjem preklopnom uređaju. Oprostite, vlasnici Samsunga!"

Cijela isprika od 166 riječi glasi:

Dragi vlasnici Samsung Galaxy Z Folda, ispričavamo se. Znamo da ste bili uzbuđeni zbog kupnje telefona koji se preklapa i stane u vaš džep, nespretno. Obećana vam je budućnost, tehničko čudo, svijet neograničenog multitaskinga i performansi. A sada, vjerojatno gledate novi HONOR Magic V3 i osjećate se pomalo... izdano. Veličina je važna i osjećamo vašu bol. Kao da ste bili favorit za zlatnu medalju, a zatim završili posljednji u utrci, spoznaja da postoji tanji, lakši i izdržljiviji preklopni uređaj dovoljna je da bilo tko preispita svoje odluke. Razumijemo. Bili ste pionir koji se hrabro upustio u neistraženo područje preklopnih zaslona s upitnom izdržljivošću. Zaslužujete bolje. Zapravo, zaslužujete zlatnu medalju. Iskreno, mi u HONOR-u smo posvećeni pomicanju granica tehnologije i pružanju najboljeg mogućeg iskustva s preklopnim uređajima. Samo kažemo... u redu je osjećati se iznevjereno. I mi bismo se tako osjećali.

HONOR će održati launch event na IFA 2024 u Berlinu, Njemačka, 5. rujna, gdje će biti objavljeni dodatni detalji o dolasku Magic V3 u Europu.

31.08.2024. 12:02:00
Novi komentar
nužno
nužno