« Hi-tech
objavljeno prije 10 dana i 1 sat
WOW

HONOR predstavio AI Agenta

HONOR predstavio prvog AI Agenta za otvoreni ekosustav, koji će debitirati u nadolazećem flagship telefonu HONOR Magic 7

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (HONOR)
Više o

Honor

,

AI Agent

HONOR, globalni tehnološki brend, tijekom glavne prezentacije na IFA 2024 Innovation Stageu, 6. rujna, predstavio je prvog AI agenta na uređaju za otvoreni ekosustav, koji će debitirati u nadolazećoj flagship seriji HONOR Magic 7. 

Revolucionarni HONOR AI Agent je uvijek aktivni osobni asistent osmišljen da unaprijedi i pojednostavi svakodnevni život korisnika.

Intuitivno razumijevajući zahtjeve i namjere putem analize jezika i tehnologije prepoznavanja korisničkog sučelja (UI), ovaj AI Agent uči iz korisničkih navika i okruženja uređaja, te inteligentno donosi odluke unutar različitih aplikacija i usluga. Ova sposobnost omogućuje mu automatizaciju složenih zadataka.

Demonstrirano je kako se s nekoliko jednostavnih glasovnih naredbi na pametnim telefonima lako pronalaze i otkazuju neželjene pretplate u različitim aplikacijama. 

Ova inovacija ne samo da predstavlja tehnološki napredak, već najavljuje i novu eru u kojoj se umjetna inteligencija neprimjetno integrira u naše svakodnevne aktivnosti, povećavajući produktivnost i učinkovitost. CNBC je izvijestio da "HONOR želi prestići Apple u Kini sa svojim AI asistentom."

Za više informacija posjetite službenu web stranicu: https://www.honor.com/hr/events/honor-ifa/ 

10.09.2024. 15:01:00
Novi komentar
nužno
nužno