« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci
BRAVO

Honor Play od vodećih svjetskih medija dobio priznanje „Best of IFA 2018“

Na svjetskom tehnološkom sajmu IFA 2018, Honor Play je dobio devet „Best of IFA 2018" priznanja od najboljih tehnoloških medija

Ludo brz, ludo pametan...
Ludo brz, ludo pametan... (Honor)
Više o

Honor

,

IFA 2018

,

Honor Play

Honor, mladi, inovativni e-brand pametnih telefona koji postavlja trendove, osvojio je niz priznanja na sajmu IFA 2018 za svoj „Ludo Brz, Ludo Pametan" Honor Play. GPU Turbo i pametne značajke koje uključuju vibracije pogonjene umjetnom inteligencijom te 6,3-inčni zaslon za izuzetan doživljaj igranja razlog su zašto svi hvale ovaj Honorov prvi flagship ming telefon.

Na svjetskom tehnološkom sajmu IFA 2018, Honor Play je dobio devet „Best of IFA 2018" priznanja od najboljih tehnoloških medija: Android Headlines, Digital Trends, Pocket-lint, T3, Ubergizmo, Gear Diary, Geek Spin, Talk Android i Technobuffalo. Android Headlines pohvalio je vrhunske performanse i impresivnu priuštivost Honor Playa, dok je Digital Trends prepoznao kvalitetu grafike i ozbiljno pametnu AI kameru. Pocket-lint pohvalio je Honor Play za grafičke performanse GPU Turba i nevjerojatnu priuštivost. T3 je pohvalio brzinu rada, 6,3-inčni FHD+ zaslon te hardver i softver koji su prilagođeni gamerima.

Ubergizmo je također pohvalio mobilni uređaj za igru ​​za svoj Kirin 970 procesor s GPU Turbom za koji je rekao da nudi izuzetne performanse uz konkurentnu cijenu. Gear Diary preporučio je igračima da kupuju izdanje Honor Playa za gamere zbog izuzetnog dizajna, dok je Geek Spin pohvalio Honor Play za izvrsne performanse, sveobuhvatne značajke i dostupnost. Talk Android i Technobuffalo također su prepoznali vrhunske performanse Honor Playa i predstavili mu priznanje „Best of IFA 2018".

Uz priznanja s IFA-e, Honor Play je također dobio više od šest uredničkih preporuka iz najboljih tehnoloških medija: „Digital Trends Recommended Product", „Expert Reviews Recommended", Pocket-lintov „Editor's Choice", od T3 „Best Gaming Phone" te „Tech Advisor Recommended" i „Trusted Reviews Recommended".

Dolazak Honor Playa mladima nudi neviđenu mogućnost igranja te neprestan „Always On" zabavni doživljaj. Globalno predstavljanje na IFA-i 2018 uvelo je dvije vodeće tehnologije pametnih telefona za gamere i obične korisnike: Honorov GPU Turbo, koji dramatično povećava učinkovitost grafičke obrade i obrade podataka te naprednu tehnologiju AI kamere.

„Ponosni smo na snažnu potporu medija na cijelom tržištu. Honor Play nudi mladima ono što zaista žele od svog pametnog telefona, a to je iskustvo neprestanog igranja i zabave. Ovo priznanje potvrđuje da Honor Play donosi „Game On" trenutak koji je industrija čekala", izjavio je George Zhao, predsjednik Honora.

Predstavljen u Berlinu ovog kolovoza, Honor Play je telefon srednje klase, ali zvijer po performansama, koji sadrži GPU Turbo, novu tehnologiju obrade grafike koja zadovoljava zahtjeve mladih igrača za izuzetno brzom obradom grafike i manjom potrošnjom energije. Honor Play ima i ogroman 6,3-inčni FullView zaslon koji čini čak 89% prednje strane uređaja te bateriju izuzetno velikog kapaciteta od čak 3.750mAh koja podržava najmanje 4.5 sati igranja.

Honor Play je dostupan na globalnim tržištima koja uključuju Zapadnu Europu (UK, Francusku, Njemačku, Italiju i Španjolsku), Srednju i Istočnu Europu, Bliski Istok, Rusiju, Indiju, Aziju i Pacifik preko stranice HiHonor.com za 329 eura. U Hrvatskoj je dostupan od 1. rujna 2018. po cijeni od 2.799 kuna.

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal >>

06.09.2018. 19:01:00
Novi komentar
nužno
nužno