« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci
KARAKTERISTIKE

Honor Play - ludo brzi smartphone za prave gamere

Mobilne video igre danas dominiraju nad ostalim igrama te je tijekom posljednjih deset godina potražnja za boljim mogućnostima grafičke obrade u pametnim telefonima porasla - pa uzmite Honor Play!

Honor Play je prava zvijer
Honor Play je prava zvijer (Honor)
Više o

Honor

,

Honor Play

,

GPU Turbo

,

Game Suite

Honor Play spada u kategoriju pametnih telefona koja je sve traženija - mobitel za igranje ozbiljnih igara... tu, naravno, ne mislimo na raznorazne farme po Facebooku i slične zabave za vožnju tramvajem.

Honor Play je „Game On" uređaj koji vam povećava šansu za pobjedu. Mobilne video igre danas dominiraju nad ostalim igrama te je tijekom posljednjih deset godina potražnja za boljim mogućnostima grafičke obrade u pametnim telefonima porasla.

Danas se MOBA igre s više igrača u online bojnoj areni oslanjaju na „munjevito brze" grafičke sposobnosti obrade. Najsuvremenije tehnologije i aplikacije također zahtijevaju visoku grafičku obradu poput AR, VR i HDR renderiranja, što postaje sve popularnije kod mobilnih telefona.

No, GPU-ovi za mobilne platforme neprestano su suočeni s nizom tehničkih ograničenja poput prostora i kapaciteta, toplinske učinkovitosti i potrošnje energije. Sve su to izazovi s kojima se razvojni programeri pametnih telefona susreću dok se nose sa sve većom potražnjom za mobilnom obradom grafike.

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal >>

Honor Play igračima donosi dvije izvanredne i vodeće tehnologije u mobilnoj industriji. Prva je Honorov novi GPU Turbo, koji dramatično povećava učinkovitost grafičke obrade potrebne za igranje.

1. Zvijer po performansama: GPU Turbo dramatično povećava obradu grafike i učinkovitost obrade podataka

GPU Turbo je revolucionarna tehnologija za obradu grafike koja igračima mobilnih igara pruža doživljaj bez presedana. Radi se o integriranoj hardverskoj tehnologiji za ubrzanje procesora grafike koja rekonstruira tradicionalan okvir za obradu grafike u sustavu donjeg sloja, čime uvelike poboljšava učinkovitost GPU grafičke obrade i korisničkog igranja. Honor Play razvijen je posebno za pokretanje GPU Turba, revolucionarne tehnologije grafičke obrade za besprijekoran doživljaj igranja na mobitelu.

S GPU Turbom, Honor je postigao ključni tehnološki napredak. Poboljšao je učinkovitost grafičke obrade za 60% i smanjio potrošnju energije SoC-a (System on Chip) za 30%, što je postavilo nove standarde u performansama pametnih telefona i ravnoteži potrošnje energije.

Honor Play GPU Turbo omogućuje vam da ...

  • Igrate jače: Učinkovitost GPU-a povećana je za 60%, a potrošnja energije u jednom okviru SoC-a smanjena je za 30%, što je znatno poboljšanje u usporedbi s ostalim mobitelima za igranje

  • Igrate duže: GPU Turbo smanjuje potrošnju električne energije mobilnog telefona za oko 20%1, dok istovremeno povećava prosječan broj prikaza slika u sekundi na puni broj prikaza (full fps)2

  • Igrate glađe: GPU Turbo također smanjuje preskakivanje i temperaturu mobilnog uređaja za glatko i ugodno igranje

Unapređenjem značajki na tim područjima Android sustava, Honorov GPU Turbo predstavlja kvantni skok za mobilno igranje.

2. Nevjerojatan doživljaj igranja: Honor Play Game Suite omogućuje vam da igrate poput profesionalca i bez ometanja

Ovo ludo brzo iskustvo igranja prati umjetna inteligencija za potpuni doživljaj. To 4D iskustvo igranja ne uključuje samo grafičke i 3D audio efekte, već i AI vibracije kojima pametno upravlja umjetna inteligencija, a koje su napravljene za najpopularnije igre te se prilagođavaju načinima i scenarijima igranja koje igračima pružaju stvarno iskustvo.

AI 4D Smart Shock

Umjetna inteligencija u stvarnom vremenu prepoznaje sliku i zvuk te omogućava 30 scenarija vibracija koje ovise o smjeru približavanja neprijatelja i pucnjavi, a dok povlačite okidač osjetit ćete i povratni udarac. 4D AI vibracije i obavijesti u igri mogu se uključiti u asistentu za igre i obuhvaćaju 30 različitih scenarija igranja i 10 načina rada i opcija naoružanja. Ovo 4D iskustvo trenutno je dostupno u PUBG-u, a skorim ažuriranjem bit će dostupno u još više igara.

AI 3D surround zvuk

Histen 3D audio tehnologija igračima nudi jako široko 3D zvučno polje. Ovaj virtualni surround zvuk pruža kino iskustvo u tri načina rada: blizu, prednje i široko, a podržavaju ga žične slušalice i slušalice s 3D stereo efektom. AI 3D surround efekt zvuka trenutno je dostupan u mobilnom PUBG-u i u Mobile Legends.

Zaštita zaslona za igranje

Profesionalni zaštitni zaslon za igranje s nanokompozitnom površinom i antirefleksivnim premazom štiti stakleni zaslon i ublažava stres na palce za bolji doživljaj igranja. Presvlaka zaštitnog zaslona prekrivena je mikrostrukturama na razini nanometra, omogućavajući glatke teksture i mogućnost brze reakcije na dodire. Presvlaka učinkovito smanjuje refleksiju svjetlosti i smanjuje blještavilo zaslona te tako ublažava naprezanje očiju.

Debela samo 0,13 mm, a ipak iznimno fleksibilna i izdržljiva, presvlaka nudi dodatnu zaštitu od ogrebotina za vaš telefon. Prilagođena za Honor Play s preciznim izrezima, presvlaka se lagano namješta i otporna je na prašinu i prljavštinu.

Game Suite

Honor Play Game Suite paket aplikacija omogućuje vam da igrate kao profesionalac i bez ometanja. Paket uključuje niz značajki koje će vam pomoći da poboljšate vlastito igranje.

Game Suite i Kirin 970 čip nude vrhunsko iskustvo igranja. Možete odabrati igre koje želite dodati u paket i prebaciti se na način rada s visokim performansama te onemogućiti neke virtualne tipke za funkcioniranje i blokiranje obavijesti kako biste mogli igrati bez prekida. Ako želite snimiti svoje igranje, paket sadrži korisne alate kao što su prečice za snimanje zaslona i dijeljenje, čime igrači mogu zabilježiti važne trenutke bez zaustavljanja igre.

U Game Suite paketu možete...

  • Odabrati svoju igru: paket omogućuje korisniku da odabere igre koje će dodati u paket te uključi način rada s visokim performansama.

  • Poboljšati svoje iskustvo: značajke poboljšanja igara omogućuju vam isključivanje nekih virtualnih tipki i blokiranje obavijesti kako biste mogli igrati bez ometanja.

  • Pobijediti i bilježiti: prečice poput snimanja zaslona i dijeljenja pomažu igračima da zabilježe važne trenutke bez zaustavljanja igre.

3. Najpopularnije mobilne igre: devet popularnih mobilnih igara prilagođene su za GPU Turbo

Dvije od najpopularnijih mobilnih igara MOBILE Legends i PUBG prilagođene su za GPU Turbo te su dostupne fanovima diljem svijeta, a uskoro će ih biti mnogo više. Radom s renomiranim gaming partnerima i vodećim influenserima, Honor će s Honor Playom uskoro pokriti još više popularnih igara i to s prilagodbama GT-a kako bi osigurao integrirano glatko iskustvo igranja svim ljubiteljima mobilnih igara.

1 18% kod testiranja na Mobile Legends, u usporedbi sa i bez GT-a

2 59.6 za Mobiles Legends (60 fps full rate). Honorovi fanovi sugeriraju da ako dostigne 59 fps i glatko radi na igri sa 60fps, može se nazvati full fps.

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal >>

21.09.2018. 10:01:00
Novi komentar
nužno
nužno