« Hi-tech
objavljeno prije 8 dana i 12 sati
ČESTITAMO

HONOR osvojio 39 medijskih nagrada na sajmu IFA 2024

HONOR-ovi najnoviji proizvodi postavili nove standarde u industriji i osvojili priznanja vodećih globalnih medija

Pregršt nagrada za HONOR na IFA-i
Pregršt nagrada za HONOR na IFA-i (HONOR)
Više o

Honor

,

medijske nagrade

Globalni tehnološki brend HONOR još je jednom potvrdio svoje tehnološko vodstvo, zahvaljujući višestrukim inovativnim proizvodima koji su osvojili čak 39 nagrada "Najbolje od IFA-e ". HONOR Magic V3 redefinira preklopne pametne telefone sa svojim ultra-tankim rasklopljenim profilom od 9,2 mm. HONOR MagicBook Art 14 ima jedinstvenu odvojivu kameru koja balansira vizualno iskustvo i privatnost u ultralaganim prijenosnim računalima. HONOR MagicPad2 impresionira svojim OLED zaslonom od 12,3 inča, prostornim zvukom i tehnologijom za zaštitu očiju. Ovi uređaji ističu HONOR-ovu predanost vrhunskom dizajnu i inovacijama usmjerenim na čovjeka u različitim kategorijama proizvoda.

Prvo pojavljivanje HONOR Magic V3 na europskoj pozornici na sajmu IFA 2024rezultiralo je značajnim priznanjem od vodećih globalnih tehnoloških medija. TechRadar je uređaj nagradio "Najboljim od IFA-e 2024.", ističući „Potpuno je ludo držati ga u ruci i osjetiti koliko je tanak." Ovo mišljenje je ponovio i Trusted Reviews, poznati tehnološki medij, koji je istaknuo revolucionarnu debljinu HONOR Magic V3 uređaja od 9,2 mm, navodeći „Ovo je najtanji preklopni telefon koji smo ikada držali, i zbog toga je još impresivniji."

Euforija se nastavila s Android Authorityjem koji je naglasio potencijal HONOR Magic V3 u preoblikovanju tržišta preklopnih uređaja, napomenuvši kako je "HONOR Magic V3 najtanji preklopni uređaj u stilu knjige na svijetu". Ova priznanja od uglednih tehnoloških medijskih autoriteta ističu izuzetan uspon HONOR-a na sami vrh preklopne tehnologije. HONOR Magic V3 postavlja nove standarde za dizajn i funkcionalnost, pozicionirajući se kao lider u konkurentnom okruženju.

HONOR MagicBook Art 14 također je privukao pažnju vodećih tehnoloških medija na sajmu IFA 2024. XDA Developers istaknuo je savršenu ravnotežu između kvalitete zaslona i inovativne odvojive kamere, napomenuvši „Jednostavna genijalnost ove ideje je upravo ono što volim vidjeti kada tvrtke eksperimentiraju s novim rješenjima."
I Yanko Design bio je posebno impresioniran njegovim inovativnim dizajnom koji postavlja nove standarde u industriji, komentirajući „HONOR je upravo ubio Appleov MacBook Notch na najbolji mogući način." Ovi komentari ističu predanost HONOR-a inovacijama, pozicionirajući MagicBook Art 14 kao lidera u konkurentnom tržištu ultralakih prijenosnih računala.

HONOR MagicPad2 također je dobio veliko priznanje na IFA 2024., s vrhunskim tehnološkim medijima koji su pohvalili njegove iznimne audiovizualne mogućnosti i naprednu tehnologiju zaštite očiju. Fokusirajući se na produktivnost i vizualne performanse, Android Headlines je istaknuo HONOR-ov novi MagicPad2 kao 'najmoćniji Android tablet na tržištu '. Les Numeriques je bio oduševljen impresivnim iskustvom produktivnosti tableta, rekavši da je HONOR MagicPad2 "vrhunski tablet s umjetnom inteligencijom za povećanje produktivnosti".

Oduševljenje koje su izazvale najnovije HONOR inovacije na IFA-i 2024. naglašavaju čvrstu predanost brenda pomicanju tehnoloških granica i stvaranju izvanrednih korisničkih iskustava.

Za više informacija posjetite HONOR online na: https://www.honor.com/hr/

12.09.2024. 08:28:00
Novi komentar
nužno
nužno