« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci
MWC 2019

Honor na MWC-u

Od svog globalnog predstavljanja u siječnju, vrhunski dizajn i značajke telefona HONOR View20 prepoznalo je mnogo stručnjaka i korisnika

Honor u službi korisnika
Honor u službi korisnika (Honor)
Više o

Honor

,

MWC 2019

HONOR, vodeći proizvođač pametnih telefona, predstavio je svoju revolucionarnu Gaming+ tehnologiju na najvećem svjetskom sajmu mobilnih tehnologija Mobile World Congress 2019 (MWC 2019). Gaming+ sadrži seriju tehnoloških poboljšanja za značajno bolje performanse, kvalitetu grafike i rezoluciju mobilnih igara na telefonu HONOR View20. HONOR je također najavio ekosustav aplikacija koje koriste 3D TOF kameru kojom započinje novu eru AR života i novu HONOR Guard Fortnite opremu za korisnike telefona HONOR View20.

Gospodin George Zhao, predsjednik Honora, rekao je: „Drago nam je što možemo objaviti da je naš najnoviji član HONOR View serije - HONOR View20 već prodan u 1,5 milijuna primjeraka. Time smo već korak bliže našem cilju da uđemo u Top 5 brendova pametnih telefona u naredne tri godine. S revolucionarnom Gaming+ tehnologijom dodatno smo pojačali grafičku izvedbu pametnog telefona, zadovoljavajući tako zahtjeve mladih korisnika za boljim iskustvom mobilnog igranja. Zajedno s primjenama TOF 3D kamere i novom Fortnite opremom, HONOR donosi korisnicima izuzetna i raznolika iskustva."

GAMING+ I JOŠ VIŠE ZABAVE ZA GAMERE

HONOR View20 predstavljen je prošli mjesec u Parizu s pet novih značajki koje uključuju: 48MP kameru, 25MP kameru u zaslonu, 7nm Kirin 980 AI čipset, AI Wi-Fi tehnologiju s trostrukom antenom i kućište od aurora nanoteksture. Gaming+ povećava iskustvo mobilnog igranja nadogradnjom GPU-a kojim postiže bolju efikasnost i optimizaciju, visoku razlučivost i AI tehnologiju predviđanja opterećenja. S ovim iskoracima, HONOR View20 korača prema najvišoj razini performansi mobilnog igranja.

Najnoviji Gaming+ poboljšava učinkovitost potrošnje energije SoC-a za 20,34%1. Nadograđeni upravljački program za čipset Mali-G76 GPU uključuje optimizaciju transkodiranja koja poboljšava raspoređivanje poslova i paralelnu obradu podataka. Time smanjuje duple upute i GPU prekoračenja te povećava brzinu prijenosa podataka između CPU-a, GPU-a i memorije. Osim toga, GPU besprijekorno radi s inovativnom tehnologijom AI frekvencijskog moduliranja za predviđanje opterećenja praćenjem brzine prijenosa slika u sekundi (fps), kvalitete slike i izdavanja naredbi preko dodirnog zaslona u realnom vremenu te inteligentno identificira uska grla u performansama. Kod gaminga, nova AI tehnologija poboljšava točnost predviđanja opterećenja svake sličice za više od 30% u usporedbi s tradicionalnim metodama. Još jedna ključna značajka, GPU optimizacija, poboljšava kvalitetu slike i smanjuje potrošnju energije. Nadogradnja također donosi visoku razlučivost kod igara, postiže bolji kontrast, veće razine svjetlosti i širu paletu boja.

Kao rezultat nadogradnje, Fortnite Vulkan verzija podržana je i na telefonu HONOR View20, pružajući tako gamerima brže igranje bez zapinjanja2. Popularne mobilne igre, kao što su QQ Speed ​​i Arena of Valor, optimizirane su da podrže značajku visoke razlučivosti te igrači sada vide jasniju sliku s više detalja.

Izgradnja bliske veze s fanovima temeljna je vrijednost Honora. Stoga kod pametnog telefona HONOR View20, HONOR surađuje s Epic Games kako bi mobilno iskustvo igranja Fortnitea doveo do novih visina. Kao dio ove suradnje, vlasnici uređaja HONOR View20 imaju ekskluzivan pristup HONOR Guard opremi u Fortniteu. Od 25. veljače, korisnici telefona HONOR View20 mogu na www.hihonor.com preuzeti ovu ekskluzivnu opremu, a više informacija nalazi se na Honorovim službenim stranicama na društvenim mrežama.

TOF 3D kamera kod telefona HONOR View20 stvara novu dimenziju interaktivnog gaminga i više mogućnosti za sljedeću generaciju života u AR-u. Ova kamera ima senzore dubine, prepoznavanje skeleta i pokreta u stvarnom vremenu te tako omogućuje korisnicima da uživaju u raznim interaktivnim funkcijama kao što su 3D oblikovanje, AI brojač kalorija, Magic AR i 3D igre upravljane pokretima tijela. Brave Jelly je najnovija igra upravljana pokretima tijela koja je dodana u obitelj. U budućnosti, HONOR planira još partnerstava za stvaranje integriranog 3D TOF ekosustava koji otvara novo razdoblje za mjerenje AR-a, društvene medije i shopping.

HONOR VIEW20 DOBIO MNOŠTVO POHVALA MEDIJA

Od svog globalnog predstavljanja u siječnju, vrhunski dizajn i značajke telefona HONOR View20 prepoznalo je mnogo stručnjaka i korisnika. Dobitnik je brojnih pohvala od strane medija i influencera, uključujući ocjene od pet zvjezdica koje je dobio od najprestižnijih medija u industriji:

  • 5 zvjezdica od Stuffa - „Honor se pridružio velikim igračima s jednim od najimpresivnijih telefona u svojoj klasi."

  • 5 zvjezdica od Guardiana - „To je prvi telefon koji je notch zamjenio malom rupicom."

  • 5 zvjezdica od T3 - „Honor View 20 je, ukupno gledano, najbolji pametni telefon srednje klase danas na tržištu."

  • 5 zvjezdica od Expert Reviews - „Sa selfie kamerom u zaslonu i stražnjom kamerom od 48 megapiksela, Honor View 20 jedan je od najuzbudljivijih telefona koje smo vidjeli u posljednje vrijeme."

HONOR View20 je i u regiji ostvario velike prodajne rezultate. U Kini je na online platformama okrunjen kao dvostruki prvak po prihodima od prodaje i broju prodanih uređaja u rasponu cijene od 3.000 juana i više. U prvom tjednu nakon predstavljanja u Parizu, najnoviji je flagship postao najbolje prodavani uređaj na Amazonu u kategoriji od 499 eura i više. Dobio je i nagradu „Best Selling Flagship Smartphone" u Senhengu, jednom od vodećih nezavisnih trgovačkih lanaca u Maleziji.

O HONORU

Honor je vodeći e-brand pametnih telefona pod Huawei grupom. U skladu sa svojim sloganom „Za hrabre", brand je stvoren kako bi se zadovoljile potrebe digitalnih urođenika (eng. digital natives) kroz proizvode optimizirane za korištenje interneta koji nude vrhunska korisnička iskustva, nadahnjuju na djelovanje, potiču kreativnost i osnažuju mlade da ostvare svoje snove. Upravo se time Honor izdvaja od drugih, pokazujući svoju vlastitu hrabrost da bude drugačiji i da poduzima korake potrebne za uvođenje najnovijih tehnologija i inovacija za svoje korisnike.

Za više informacija, molimo posjetite Honor online na www.hihonor.com ili nas pratite na:

https://www.facebook.com/honorglobal/

https://twitter.com/Honorglobal

https://www.instagram.com/honorglobal/

https://www.youtube.com/honorglobal

1 Testirano na igrama Vulkan od 60 fps u Honorovom laboratoriju

2 Fortnite Vulkan verzija uskoro će biti dostupna na telefonu HONOR View20

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal i na Instagramu >>

27.02.2019. 09:31:00
Novi komentar
nužno
nužno