« Hi-tech
objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana
WOW

HONOR Magic6 Pro sa 5 DXOMARK zlata

HONOR Magic6 Pro - prvi pametni telefon koji je osvojio pet zlatnih oznaka DXOMARK 2024.

HONOR Magic6 Pro
HONOR Magic6 Pro (HONOR)
Više o

DxOMark

,

HONOR Magic6 Pro

HONOR je još jednom redefinirao granice premium segmenta pametnih telefona sa svojim najnovijim flagship modelom. HONOR Magic6 Pro prvi je pametni telefon kojemu je DXOMARK dodijelio pet zlatnih oznaka 2024., a ističe se u svim segmentima sa svojom superiornom stražnjom kamerom i kamerom za selfie, impresivnim audio iskustvom, živopisnim zaslonom i dugotrajnom baterijom. Ovo postignuće označava nepokolebljivu predanost HONOR-a inovacijama i njegovo vodstvo u iskorištavanju vrhunske tehnologije za poboljšanje korisničkog iskustva.

HONOR Magic6 Pro dokazao je svoju iznimnu snagu u sveobuhvatnom nizu DXOMARK testova te postigao neusporedivo priznanje u DXOMARK-ovoj ultra-premium kategoriji:

Stražnja i selfie kamere: Podižući mobilnu fotografiju na novu razinu, HONOR Magic6 Pro dobio je zlatnu oznaku i za stražnju i za selfie kameru. Sofisticirani AI slikovni sustav uređaja koji sadrži prednju kameru visoke rezolucije i snažne stražnje kamere, osigurava zadivljujuće fotografije i videozapise u različitim uvjetima.

Audio majstorstvo: S ocjenom 155 u DXOMARK audio testu, HONOR Magic6 Pro ima izvanredne audio performanse. Bilo za reprodukciju ili snimanje, uređaj pruža bogato i impresivno iskustvo zvuka, pokazujući predanost HONOR-a u pružanju vrhunske kvalitete zvuka.

Briljantnost zaslona: OLED zaslon HONOR-a Magic6 Pro, koji odlikuju rezolucija od 1280 x 2800 piksela i brzina osvježavanja od 120 Hz, dobio je najbolju ocjenu 157 u DXOMARK testu zaslona. Ovo naglašava briljantne mogućnosti prikaza uređaja, nudeći korisnicima sveobuhvatno i izvrsno iskustvo gledanja.

Neusporedivo trajanje baterije: Vodeći na ljestvici baterija s najvišim rezultatom od 157, HONOR Magic6 Pro opremljen je velikom baterijom od 5600 mAh koja pruža više od tri i pol dana autonomije pri umjerenom korištenju. Rijetkost je u industriji da ultra-premium uređaj postigne ovu vrhunsku izvedbu baterije. Uređaj pokazuje impresivna poboljšanja u autonomiji i punjenju, što ga čini izvrsnim izborom za korisnike koji traže dugotrajnu bateriju.

Predvodnik u kategoriji premium pametnih telefona

Pet zlatnih oznaka DXOMARK-a koje su pripale HONOR Magic6 Pro pametnom telefonu predstavljaju značajnu prekretnicu za HONOR i industriju pametnih telefona. Ovo postignuće ne samo da naglašava predanost HONOR-a inovacijama i izvrsnosti, već učvršćuje i njegovo vodstvo u ultra-premium segmentu."Jako smo ponosni na izvanredna postignuća HONOR-a Magic6 Pro i DXOMARK-ovo priznanje s pet zlatnih oznaka. Ovo je dokaz naše predanosti u pomicanju granica onoga što je moguće s pametnim telefonima. HONOR Magic6 Pro utjelovljuje našu viziju pružanja neusporedivog korisničkog iskustva, kombinirajući vrhunske tehnologije s dizajnom usmjerenim na korisnika", ističu iz HONOR-a.

HONOR Magic6 Pro dostupan je u pretprodaji i u Hrvatskoj - kod mobilnih operatera i maloprodajnih partnera. HONOR Magic6 Pro dolazi u crnoj i zelenoj boji, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1299 eura. U razdoblju pretprodaje koja traje od 26.2. do 13.3. 2024. ili do isteka zaliha, korisnici će uz prednarudžbu pametnog telefona dobiti i HONOR Pad X9 tablet

13.03.2024. 10:29:00
Novi komentar
nužno
nužno